cielo claro
  • Màx: 21.73°
  • Mín: 13.08°
21°

Foment paralitza l'eliminació del descompte de residents per a grups

Foment paralitza l'eliminació del descompte de residents per a grups. | Arxiu

Tal com ha publicat el diari Ultima Hora, el ministre de Foment, Iñigo de la Serna, va confirmar en la nit del dijous al conseller de Territori, Energia i Mobilitat, Marc Pons, que quedava paralitzada l'entrada en vigor de la norma que derogava a partir de l'1 de gener els descomptes de residents per a grups.

«El ministre em va cridar a la nit i em va indicar que paralitzava l'entrada en vigor de la norma que anul·lava els descomptes per a grups. Al mateix temps em va indicar que calia analitzar tota aquesta problemàtica amb tranquil·litat per no perjudicar els interessos generals, però potenciar al mateix temps els mecanismes de lluita contra el frau en matèria de subvencions al transport. S'obre un període de reflexió», apuntava aquest divendres el conseller Pons.

El conseller havia demanat a Aviació Civil una pròrroga de tres mesos per realitzar una anàlisi a nivell tècnic de tot el que estava esdevenint amb els descomptes per a grups, però la decisió del Ministeri de Foment de paralitzar tot «és la millor notícia que podíem rebre», va assenyalar Pons.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per M, fa mes de 7 anys

Un altre indicador de que després dr les festes de Nadal, hi tornarà a haver eleccións.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente