algo de nubes
  • Màx: 13.84°
  • Mín: 7.77°
13°

Vidal aposta per una candidatura única al Congrés balear del PP

Els conservadors estan ara centrats en el Congrés estatal del proper 12 de febrer

El president del PP balear, Miquel Vidal, ha constatat avui divendres que poder arribar a una candidatura única al congrés regional «seria el millor» per al partit, si bé, ha matisat que això no implica que s'hagi de renunciar al fet que puguin presentar-se diversos candidats perquè dins de la formació sempre ha prevalgut «la democràcia»

Així ho ha indicat als mitjans de comunicació durant la tradicional copa de Nadal que organitza el PP de Balears, on ha estat acompanyat de diversos dirigents de la formació. Amb tot, Vidal ha assenyalat que ara no toca parlar del Congrés regional on es triarà un nou líder del partit, i ha dit que cal esperar fins al 12 de febrer, una vegada hagi tingut lloc el Congrés del PP d'àmbit estatal.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per arruix, fa mes de 7 anys

Serán, presuntamente, petados, beneits, gonellas, fachas, españolazos, etc. y todos los insultos que les endosa el mallorquín catalanizado (o sea el mallorquín traidor a sus raíces), pero el Partido Popular siempre gana las elecciones en las Baleares. Siempre. Os guste, o no.

Después, gobierna o no según los tejemanejes del "progresismo". Por cierto, de cachondeo puro.

Valoració:-1menosmas
Per Quinsdois, fa mes de 7 anys

Ramon: Mira que dir que un partit que ha saquejat els comptes d' un estat, que fins i tot ha ficat la mà a la lledriola de les pensións per tapar els forats dels seus robatoris,.alhora de que són una colla d'innüils, diguis que són els millors, és que o bé ets un d'ells, i és que no te trobes bé de salut
Aquest partit, si fos de qualsevol altra nacó del món civilitzat, estaria il.legalitzar de faria ja molts d'anys i amb la majoria dels seus membres a la predó.

Valoració:4menosmas
Per Ramon, fa mes de 7 anys

SON LOS MEJORES CON DIFERENCIA GRACIAS A ELLOS ESPAÑA ES UN PAIS DESARROLLADO CON UN CRECIMIENTO ABISMAL Y CON UNAS CUENTAS SANEADAS.SEGUID ASI POR MUCHOS AÑOS QUE SOIS LA PROSPERIDAD Y EL FUTURO.VIVA RAJOY. VIVA EL PP.PANCATALANISTAS Y FEMINAZIS BARCO DE REJILLA.FORA DE MALLORCA TRAIDORS!!!!!!!

Valoració:-4menosmas
Per Notícies de Veneçuela, fa mes de 7 anys

Aviat hi tornarà haver eleccions generals. Ahir a en.Rajoydé li va escapar que aviat tornarien fer campanya i avui els informatius comencen a parlar de Veneçuela i de les calamitats que passen amb en Podem, perdó, amb Madura i amb el Xavisme.
Ara, és hora dé que tots els partits d'aquí, comencin a parlar entre ells per fer una coalició de nacionalistes i sobiranistes.
Convé posat-s'hi en temps ja que després de les Festes ho anunciaran.

Valoració:7menosmas
Per @Tic-tac, fa mes de 7 anys

Ben beneits serien tots els ciutadans, si votassin a aquesta banda de lladres i venuts als bancs i mercats.
A més de que entre tots ells, no en hi hano un, que cumplesqui amb uns minims.

Valoració:9menosmas
Per Ni un de condret, fa mes de 7 anys

Quina guarda de petards!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente