algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

El CBE aclareix i rectifica la pujada de l'1% del salari a la seva directora

Els diputats que vàren denunciar l'error administratiu, si que percebran el discret augment

Des del Centre Balears Europa, han aclarit al dBalears, que la pujada d'un 1% del salari als directius i alts càrrecs va ser un error que ja es troba en vies de solucionar-se. En el conjunt de l'administració autonòmica hi ha un total de 33 institucions, fundacions, consorcis, etc... Amb un funcionament similar al del CBE.

D'aquest total, 26 tenen gestories subcontractades que els hi duen tots els temes relacionats amb les nòmines dels directius i treballadors. L'error ha estat que a la gestoria, li va passar per alt congelar el salari dels directius, tot aplicant la pujada d'un 1% que si que s'ha realitzat a la resta de treballadors del sector públic autonòmic. A la propera nòmina, es rectificarà i es retornarà l'import en qüestió.

Cal destacar que la xifra de l'1% és una xifra realment baixa en relació al renou mediàtic que s'ha originat. Des del CBE ens expliquen a més que es dóna la paradoxa que els diputats i diputades del PP que han denunciat això, sí que percebran a les seves nòmines l'esmentat increment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joanet, fa mes de 7 anys

Aquest "els hi duen tots els temes" és incorrecte. Només hi ha d'haver un pronom, no dos: "els duen tots els temes". O és que el DBalears també s'ha passat ja al català barater propugnat pels gonellistes barcelonins? En Pericay ja és el vostre assessor lingüístic?

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente