algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

Ryanair s'apunta a la festa: oferirà habitatges de lloguer turístic a Mallorca

20892

La companyia de vols a baix cost irlandesa Ryanair ha fet pública, aquest dimarts a Palma, la creació del touroperador Ryanair Holidays, a través del qual comercialitzarà hotels de tres a cinc estrelles i habitatges de lloguer turístic a Mallorca, segons que va explicar el director de Vendes i Màrqueting de Ryanair a Espanya, José Espartero.

«Comercialitzarem aquesta oferta d'allotjament a Mallorca en els mercats britànic, alemany i irlandès de cara al proper estiu 2017. L'objectiu és oferir avió, allotjament i els trasllats de l'aeroport als llocs triats per passar les vacances a Mallorca, per a això comptarem amb agències dedicades a aquest producte», va puntualitzar.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Volem el negoci per noltros, no per les grans firmes!

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

Interessant i encès article de n'Elena González a Diario de Ibiza sobre es tema que mos ocupa:
http://www.diariodeibiza.es/opinion/2016/12/15/pisos-son-verano/884846.html

Valoració:0menosmas
Per totalment d'acord amb en joan, fa mes de 7 anys

Totalment d'acord amb en joan. A en aquest ritme la galina dels ous d'or petarà molt aviat. O es controla l'actitut depredadora d'aquestes grans firmes o patirem tots a molt curt termini. I molt vius amb els tractats "en petit comité" d'aquestes multinacionals amb qualque polític fàcil de subornar...

Valoració:3menosmas
Per T, fa mes de 7 anys

Mallorca,de festa,un gran negoci,per els externs.

Valoració:4menosmas
Per Macià, fa mes de 7 anys

RYANBRUTES!
Sant Ryanair!.
Ryanair, des de que va apreixer els aeroports d´aquestes illes, ha esdevingut la millor noticia de la historia per els estudiants i gent en general que viatge sovint a sa Península. Mai, mai hi haviem tingut vols per anar a Barcelona o Madrid en aquest preu.
Els estudiants mallorquins i les seves faimilies omplen cada dia els avions de Ryanair. No se com ho fan, però si podeu anticipar el vostra viatge en temps, basta que entreu a sa seva pàgina web i no vos serà gens dificil trobar vols d´anada i tornada a Barcelona o a Madrid per manco de 20€
Ara, a més a més ha entrat NORWEGIAN, amb una política de preus similar.
Davant això, la pretensió dels polítics de fixar els vols entre ses illes i sa península en 30€ no té cap sentit

Valoració:-2menosmas
Per Punt intermig, fa mes de 7 anys

Uns que volen lliberalització total i altres prohibició total. Això és de locos.

Valoració:0menosmas
Per RYANBRUTES, fa mes de 7 anys

Aquests porcs volen fer esclatar l'illa

Valoració:7menosmas
Per joan, fa mes de 7 anys

Los locales tienen un aforo según su superficie.
Puede soportar el medio la llegada de tantos turistas?
Creo que va siendo hora de poner coto a esta oferta turística descabellada, ahora pisos para alquilar a turistas Que harán los trabajadores que vengan a la isla a trabajar? seguro que no dan con un piso a precio razonable.
Falta una planificación turistica adaptada al medio. Este verano había 60000 coches de alquiler, si su longitud media fuese de 4 metros nos da una ocupación de carretera de 240 Km. sumes a esto los coches de la isla, un desastre, no hay carretera que lo soporte y no digamos de la emisión de gases que generan.
Señores responsables: siéntense, piensen y decidan si no quieren que Mallorca sea un problema para el residente y para el turista; ya empieza a serlo.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente