nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

El PP creu que la Llei de Comerç és «intervencionista»

Prohens ha considerat també que «no ajuda al petit comerç»

Les diputades del PP Marga Prohens i Sandra Fernández, a la imatge. | Premsa PP

El Partit Popular considera que la Llei de Comerç que es debatrà aquest dimarts i que inclou la reducció dels dia d'obertura en diumenges i festius «no ajuda al petit comerç», és «intervencionista»i va en la línia de les «polítiques de maquillatge i de ressò mediàtic» sense contingut del Govern de Francina Armengol.

En roda de premsa, la portaveu del PP al Parlament, Marga Prohens, ha explicat que mantenen l'esmena per no reduir el nombre de festius de 16 a 10 i, d'altra banda, ha assegurat que aquesta normativa suposarà «més burocràcia» i, a més, alguns dels seus articles «van cap a la inseguretat jurídica». Per això, ha anunciat que hi votaran en contra.

Així mateix, Prohens ha trobat a faltar «la voluntat del Govern»--PSIB i MÉS-- i dels partits a favor d'aquesta normativa --Podem i El PI-- de parlar amb ells ja que hi estaven «disposats».

També, ha assegurat que «és fals» que l'Executiu hagi dut a terme mesures «a favor del petit comerç» perquè a més d'aquesta nova llei, «només ha aprovat la moratòria a grans superfícies, els plans directors de les quals no s'han desenvolupat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 7 anys

Es a dir, quan el que treballa pot anar a comprar, es tanca....

si hi hem d'anar despres de fer feina els dies laborals, ido anirem on poguem arreplegar de tot..al mateix temps. i mes si es a l'hivern

es a dir una gran superficie

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Lo mes fort es que si demanau a es petit comerc, una majoria pensa que es s'oposicio qui ha fet ses lleis per que ses grans superficies facin lo que vulguin, i es PP qui ajuda es petit comerc. No hi ha pitjor cego que es qui no hi vol veure.

Valoració:0menosmas
Per unaperaqui, fa mes de 7 anys

Clar, perquè en canvi, tots hem pogut comprovar com afavoreixen el petit comerç els del PP quan governen, amb les seves lleis...

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente