algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El trànsit als aeroports de Palma i Eivissa va augmentar un 17% i un 33% respectivament a l'octubre

El tràfic de passatgers repuntà un 16,9% a l'aeroport de Palma. | Arxiu

El trànsit de passatgers repuntà un 16,9% a l'aeroport de Palma i un 33,3% al d'Eivissa durant octubre, segons les dades publicades per la branca europea del Consell Internacional d'Aeroports (ACI).

Aquestes mateixes dades situen El Prat com l'aeroport de la UE amb més increment de passatgers a l'octubre. En total, l'increment del trànsit de passatgers a Europa va ser del 7,1%, mentre que el creixement als països que no formen part de la UE va ser del 2,7%.

Trànsit de càrrega

Al seu torn, el trànsit de càrrega repuntà un 8,7%, mentre que les operacions van augmentar un 4,2%, en línia amb el comportament dels últims mesos. El director general de ACI Europa, Olivier Jankovec, ha destacat que el trànsit de passatgers va continuar en el seu creixement dinàmic malgrat l'impacte negatiu dels atacs terroristes de començaments d'any.

No obstant això, el director general,  adverteix que les previsions d'increment del preu del petroli i la caiguda de confiança dels consumidors podria canviar les dinàmiques dels propers mesos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xesc, fa mes de 7 anys

De la inversio millor no parlam , ara be la T4 va costar 6000 millions d' euros

Valoració:0menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

Es d'Eivissa un 33% més. De cada volta més prostituïts

Valoració:1menosmas
Per Macià, fa mes de 7 anys

Be, ara si l´any que ve els aeroports baixen un 1% els passatgers, ja sentireu els hotelers queixant-se de sa crisis i de lo malament que ho fa es govern per culpa de sa ecotaxa.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente