algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
18°

Ojeda: «En Palma de Mallorca hay mucho gilipollas suelto»

19572
El youtuber espanyol, soci d’Eduardo Inda en el digital ‘OkDiario’ ha publicat un vídeo fent un «anàlisi crític» basat en la paraula «gilipollas».

El youtuber espanyol, soci d'Eduardo Inda en el digital 'OkDiario' ha publicat un vídeo fent, com de costum, una «anàlisi crítica» basada en la paraula «gilipollas» sobre la recuperació del topònim Palma.


El vídeo titulat 'En Palma de Mallorca hay mucho gilipollas suelto' demostra una clara preocupació per part del youtuber sobre la recuperació del nom original de la ciutat de les Illes Balears, arran de la recent aprovació de la reforma de la Llei de Capitalitat al Parlament.


Ojeda comença insultant els ciutadans de Palma: «gilipollas», seguidament carrega contra els polítics del Govern del tripartit que són els culpables de «canviar una i alta vegada el nom de la capital de les Balears» quan, segons ha recomanat l'autor del vídeo «hi ha coses més importants a fer».


El periodista d'OkDiario aclareix que es tracta de l'Illa de Mallorca i que, per tant, entén que entre els seus ciutadans ens referim a la ciutat com a Palma però que, el nom oficial ha d'incloure 'de Mallorca', perquè, segons ha assegurat es pot confondre amb l'illa canària.


Una altra preocupació que Ojeda deixa caure en el vídeo és el cartell de l'aeroport que posa: Palma de Mallorca, assegura que no entén què es farà ara amb aquest cartell. Ja cap al final de la gravació i, una mica saturat, arriba a la reflexió a manera de conclusió: «a veure si passa el temps i s'acaben els tripartits que s'estan carregant la ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Capdret, fa mes de 7 anys

Els que sen queixen dels doblers que costen el canviar el nom, també haurien d' haver protestat quan n'Isern el va canviar primer, sense consultar-ho al poble i després de molt de temps, diguent-se Palma ja que el cap i a la fi, ara només han corregit una irregularitat. Però no seria cap disbarat presentar-li la factura, al culpable d'aquesta despesa. Que ho pagui de la seva butxaca i així aprendrà a no canviar el que és de tots sense demanar opinió.

Valoració:5menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Ben facil, si troba que a Mallorca hi ha molts de gilipolles sempre s'en pot anar a una altra banda. I si pot agafar un barco de rekilla encara millor. I si s'en du un o dos d'aquests trollets amb ell, genial !

Valoració:8menosmas
Per Quillobàmbol, fa mes de 7 anys

Té cara de beneit. I encara que no estic del tot segura, me pareix que aquest individu és un dels fatxes, que vénen a ficar el nas per veure les nostres cares, quan feim una manifestació per la nostra llengua.
I si no és ell, és que aquests "pancatetos" (o curts de gambals confederats) amb la seva manca d'expresió i la seva xuleria de beneit que critica el que desconeix, en hi ha més d' un, per desgràcia nostra però sobre tot, d'ells mateixos.

Valoració:14menosmas
Per ANGEL, fa mes de 7 anys

Cuando alguien tiene razón la tiene y es que con lo que cuesta cambiar el nombre muchas familias comerían años.ese cartel de 100 metros, señales, escritos etc etc algunos cientos de miles de euros cuestan digo yo.
En fin que ni podemos ni queremos ni psoe, pi o po ,todos son iguales y lo que aquí cuenta es hacer legislatura a medida de los gustos propios del partido.

Valoració:0menosmas
Per Boira, fa mes de 7 anys

Aquest el que ha de fer és fer es comptes a ca seva....i Per que no canvïen ells el nom i posen "Madrid de España" o "Alcorcón de Madrid" o "Getafe de Madrid"?

Valoració:21menosmas
Per vicenç, fa mes de 7 anys

Aquest país que es diu Espanya de cadia día que passa mes em repugna. Vaja una país de pandereta, de cutres, de curts, d´ignorants i analfabets.
Com mes enfora millor.

Valoració:23menosmas
Per Rafel, fa mes de 7 anys

Amb aquest vídeo han quedat més que clara la intel·ligència i l'educació de n' Àlvaro Ojeda.

Valoració:20menosmas
Per Joan, fa mes de 7 anys

Cuanta razón tienes Ojeda, hasta de fuera nos tienen que decir lo gilipollas que son nuestros poliprogres de aqui.

Valoració:-1menosmas
Per Goriet, fa mes de 7 anys

En Yuanito, n'Anafel i n'Anti, demostració de que aquest cagarrul.lo té raó.

Valoració:15menosmas
Per Saben?, fa mes de 7 anys

Al seu soci d'ON diario, els tribunals li han embargat el sou que cobra de La Sexta.
El motiu, és perqué està separat i té fills, però fíns ara no pagava ni un euro per a la seva manutenció, pel que la seva éx-dona i mare dels seus fills, s'ha cansat de tanta irresponsabilitat, l'ha demandat i ha guanyat.
D'una persona normal no en parlaria, però tractant-se d' un mentider, calumniador, i enemic declarat nostro, que va per les televisions espanyoles diguent que el Mallorquí és una llengua diferent del Català, però que els "colinitzadors catalans" volen enganyar a la gent i, que la manifestació dels més de cent-mil, en realitat estava totalment composta per catalans, que havien vengut en uns quants vaixells un dia abans, no cal respectar-lo massa. Que se sàpiga que a més d' un mal periodista, també és un mal pare.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente