nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Podem dóna suport a la campanya d'UGT i CCOO

El Secretari General de Podem a les Illes Balears i diputat al Parlament, Alberto Jarabo, la Secretària Política i portaveu parlamentària, Laura Camargo, i el diputat Carlos Saura, juntament amb representants dels grups parlamentaris PSIB i MÉS per Mallorca, s'han reunit aquest divendres amb el secretari general de CCOO, José Luis García i el secretari general d'UGT, Alejandro Texias, per mostrar-los el suport de la campanya estatal de reivindicació sindical: «Les Persones i els seus drets el primer».

En aquest sentit, Alejandro Texias ha declarat que la campanya presentada fa referència a «unes mobilitzacions que presentem (els sindicats) en el mes d'octubre i que van cap a una primavera de reivindicacions», segons informa Podem en un comunicat.

Texias, ha asseverat que aquesta campanya va dirigida a la «recuperació dels salaris dignes» i ha anunciat que el proper dia 15 de desembre hi haurà una «gran manifestació/concentració davant del Govern balear», al mateix temps que ha recordat que el dia 18 de desembre la concentració es durà a terme a Madrid per part de tots els sindicats.

«Amb això busquem recuperar el poder adquisitiu dels treballadors, la recuperació de les pensions i la millora en la contractació d'aquest país, que ja està bé que sigui tan precària», ha afegit.

Així mateix, ha apuntat que «el que va fer ahir el Govern ahir de treure més de 6.000 euros és una barbaritat i creiem que això no s'ha de tocar més, ja que és la base per organitzar-nos i preparar una mobilització».

D'altra banda, el secretari general de CCOO, José Luis García, ha assenyalat, que aquesta campanya de dia 15, també es durà a terme a les capitals de província de tot l'Estat.

«Cercam començar a revertir la situació de precarietat que tenen els treballadors, reivindicant un salari mínim interprofessional digne i reivindicant pujades salarials als convenis i la revaloració de les pensions i que es comenci a pensar en les persones i es facin polítiques pensades a recuperar i rescatar les persones i no les entitats financeres».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.