cielo claro
  • Màx: 19.32°
  • Mín: 9.32°
16°

Un grup d'infermeres de l'hospital Mateu Orfila desenvolupa la primera aplicació mòbil d'infermeria

Un grup d'infermeres de l'hospital Mateu Orfila de Maó ha desenvolupat la primera aplicació mòbil d'infermeria de Balears, que permetrà a tots els professionals dur sempre damunt els diferents protocols, la llista de medicaments, els algorismes i altres dades rellevants de la guia de bones pràctiques titulada 'Valoració i selecció de dispositius d'accés vascular'.

Fonts del Govern han assenyalat aquest dimecres que aquest equip ha decidit invertir en aquesta aplicació amb l'objectiu d'ajudar als professionals a millorar l'atenció que donen als pacients.

«No és infreqüent que els professionals es plantegin algun dubte o vulguin consultar quin és la millor opció per al tractament intravenós d'una medicació. En aquest moment, en lloc de deixar el pacient i anar a fer la consulta a l'ordinador, poden confirmar aquí mateix de quin és la millor opció», han indicat.

«La necessitat imperativa de la infermeria d'evolucionar de la mà de les tecnologies de la informació i de la comunicació ha propiciat la creació d'aquesta aplicació», han afegit.

L'aplicació, que inclou vídeos que il·lustren una tècnica concreta i enllaços a pàgines web d'interès, ja està disponible per IOS i Android i es pot descarregar de franc a qualsevol telèfon intel·ligent o tableta.

«Es tracta de dur tota aquesta informació damunt, a l'abast d'un sol clic», han assenyalat els seus creadors.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.