algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Cañellas sobre Bauzá «cadascú es retrata com vol»

Els partits es mouen entre la sorpresa i el rebuig a les intencions de l'expresident del Govern

L'expresident Bauzá, a la imatge. | La Directa

El passat cap de setmana, l'expresident Bauzá va sorprendre gairebé tothom anunciant la seva intenció de tornar-se a presentar per a presidir el PP Balear. Com no podia ser d'altra manera, ha provocat reaccions a la resta de partits. Ahir, el diputat del PSIB-PSOE Vicenç Thomàs va considerar que: «un cop ha constat que Madrid no el vol, i mira que ha fet esforços per aconseguir un càrrec, vol cercar un protagonisme a Balears» i va afegir que «El més important de Bauzá en quatre anys de govern fou que 100.000 ciutadans varen sortir al carrer en contra de les seves polítiques». Cal recordar que va tractar-se de la mobilització més gran que s'ha donat a les Illes, almenys des del retorn de la democràcia.

Des del partit de Bauzá, l'expresident Cañellas va recordar que va ser ell qui va demanar-li a Bauzá la dimissió a una junta del partit i que «no ha canviat d'opinió». També va expressar un contundent «cada un es retrata com vol». No sembla doncs que entre els populars hagi aixecat un gran entusiasme aquest anunci. Tampoc que Bauzá compti amb gaires suports de la cúpula de Madrid.

Des de MÉS, el diputat Antoni Reus va afirmar ahir que «sigui qui sigui qui dirigeixi el PP, serà perjudicial per a Balears» igualment va afirmar que «les polítiques de Bauzá les coneixem i les de Company també i les continuam sofrint, perquè varen deixar una molt mala situació en el Medi Ambient de les Illes».

També des de Podem, ahir el seu secretari general, Alberto Jarabo comentava que veia el PP «una mica zombi» no només per la intenció de Bauzá de presentar-se al congrés sinó pel retorn de Mabel Cabrer al Parlament, després que Maria Salom deixàs el seu escó per a prendre possessió del seu nou càrrec de delegada del Govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Altres se.retraten amb carreteres, altres amb vaixells plens de fems de les empreses femeteres de La Camorra, altres amb metros submarins, altres amb ...

Valoració:8menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 7 anys

No vull despotricar massa contra Bauzá perquè l'alternativa és més del mateix. Cañellisme, tumbet, panades i comissions. Però no se com te la santa barra de tornar-se presentar amb la nefasta gestió que va fer com a president i ara com a senador. La seva vocació és la de militar. Idò que s'apunti a l'exercit i que se'n vagi a L'Afganistan.

Valoració:10menosmas
Per ei, Salvador, fa mes de 7 anys

Salvador,
Perdona però hauries de desintoxicar-te de tant està a l'ordinador, ja t'ho vaig dir hauries d'anar a un professional per a que et fes un bon diagnòstic.

Ja sé que la primera passa, és negar-ho, però ànims segur que si et controles aconseguiràs una feina, i no perdràs la salut amb la teva ràbia i depresió.

Ànims.

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Cañellas es el primero de los traidores, que permitió y promocionó la lengua catalana como la "lengua propia" de estas Islas para conseguir la colaboración de la delincuente Munar.

Valoració:-5menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

En hi ha que es retraten amb una carabassa, altres díns un túnel.

Valoració:10menosmas
Per segur, fa mes de 7 anys

Y Cañellas, también. Conocemos sus retratos.

Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente