nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Trump arriba a Mallorca per promocionar el seu camp de golf

Fotografia: Última Hora. Representants de Trump International Golf.

L'empresa Trump International Golf Links, propietat del president electe dels Estats Units, promociona aquests dies a Mallorca el seu camp de golf Turnberry que es troba en la localitat escocesa de Meni State Balmedie. La promoció es realitza en la fira International Golf Travel Market (IGTM) que se celebra a Son Termens.

Així ho anunciava el diari Última Hora després que la responsable de màrqueting de l'empresa de Trump, Kate Brewer, assenyalés aquest dimarts que han vengut a la IGTM «perquè es tracta de la fira internacional de golf més important».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vicens Pardal i Moratinos, fa mes de 7 anys

La reacció dels separatistes a la victòria de Trump ha estat tan patètica que gairebé resulta entendridora. Primer va ser el president Fanatic, KRLS Putschdemont, qui va dir que era una desgràcia haver escollit un president com AQUEST (almenys ho han triat, no com nosaltres: ningú va votar a Putschdemont, que va ser nomenat a dit). Després va rectificar, Pensant que potser Així és guanyaria el Recolzament dels Estats Units a l'prusés (que algú els digui, per enèsima vegada, que el porten cru i que deixin de donar la tabarra, si us plau!).
Va ser llavors quan va sortir la mala sort de Mas, el destructor de partits i governs, que va aprofitar un descans entre les seves llargues hores dedicades a trobar un nom decent per al seu nou xiringuito, a dir que la victòria de Trump donava esperances per al separatisme perquè significava que el que ens sembla impossible pot fer-se realitat.
Abans ho diu, abans el desmenteixen. Poc temps li va durar l'alegria, ja que en una de susprimeras entrevistes (gran èxit d'Alerta Digital) ja com a president electe, Donald Trump responia així a la pregunta Recolzaria la seva administració
la secessió de regions europees com Catalunya ?:
"No. Per encarar els desafiaments cal estar units. Europa té problemes que requereixen governs forts. Vam dir en la campanya que els Estats Units no havia d'acabar com Alemanya ni com altres països europeus on hi ha problemes amb els gihadistes. No creiem que aquests problemes puguin solucionar debilitant i dividint els països. Això seria un desastre. "
Crystal clear.
I per acabar-ho d'adobar, Trump recordava així la seva última visita a Barcelona:
"La meva última visita a Espanya va ser fa dos anys. Llavors no pensava en presentar-me a les eleccions del meu país. Vaig estar a Barcelona, ​​en un cicle de conferències sobre models empresarials. Va ser molt agradable el contacte humà amb els espanyols. A Espanya vaig tenir oportunitat de comprovar els problemes estructurals de l'economia europea i vaig anunciar l'enfonsament de l'euro, un veritable desastre. També vaig parlar de les energies renovables i del canvi climàtic com un procés natural. "
Doncs ja veuen, el prusés continuarà tenint com a Únics aliats a uns quants ultres escandinaus, belgues i poca cosa més. Per descomptat, els Estats Units, abans amb Obama i ara amb Trump, no estan per contes i milongas prusesistas.
I mentrestant, el minister Romeva presentant contes infantils de peixets.

Valoració:1menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Sin problema. Y a la Francina le parecerá de perlas.

Valoració:3menosmas
Per El que faltava!, fa mes de 7 anys

No volem més camps dé golf a Mallorca. I molt menys si els promociona un fatxa, racista no se sap.massa bé de quina raça, mentider i fanfarró, com és aquest personatge, que seria capaç, de treure defora.els mallorquins (o també forasters). I encara en Mariano, li riuria la "gràcia".

Valoració:-4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente