algo de nubes
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 8.9°
16°

L’ASM exigeix al Govern una resposta «valenta» davant el nou greuge a les Balears

L’Assemblea Sobiranista de Mallorca ha expressat el seu suport amb el Govern balear i les agències de viatges en la seva reclamació al Govern espanyol perquè no retalli el descompte de residents.

L'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha expressat el seu suport amb el Govern balear i les agències de viatges en la seva reclamació al Govern espanyol perquè no retalli el descompte de residents; a l'hora, exigeixen al Govern una resposta «valenta» a aquest nou greuge a les Balears.


Des de l'Assemblea Sobiranista denuncien que «és intolerable» que mentre el Ministeri espanyol de Foment inverteix enguany 3.679 milions d'euros en un AVE «innecessari i improductiu», els mallorquins haurem de pagar fins a 327,5 euros per un bitllet d'avió a Madrid a causa d'una mesura que perjudicarà empreses, equips esportius i altres col·lectius de les Illes.


En aquest sentit, asseguren que «una vegada més, es demostra que el Govern espanyol considera les Illes Balears una colònia i que només els interessam per escurar-nos fins al darrer cèntim de la butxaca».
Des de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, consideren que aquesta retallada se suma a «l'espoli fiscal inhumà» que patim des de fa tres segles i que ens condemna a uns serveis socials «miserables» que es tradueixen en forma de llistes d'espera inacabables a sanitat, manca d'escoles i residències per a gent gran, pensions insuficients per a l'elevat cost de la a les Illes, etc.


Conclouen que, per aquestes raons, exigeixen al Govern de les Illes Balears que si les seves reclamacions no són ateses «actuï amb valentia i no torni a caure en la resignació de les lamentacions». D'aquesta manera assenyalen que, un cop demostrat que «Espanya no té remei», el pitjor que es pot fer és «amagar el cap sota l'ala». I, en aquesta línia, insten al Govern balear a reconèixer que l'única via de sortida és la «sobirania política i econòmica, així com la definició d'un full de ruta» al més aviat possible.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa mes de 7 anys

Representants de la gent de las colónias de Balears, emprenyauvos d'una vegada, i ienviaulos a mamar a n'aquets de Madrid, jo els hi envii cada dia.Ells arreplegan per els seus, nosaltres em de procurar per NOLTROS, solidaritat sí, baneit no, ha Madrid falten caps de buina partiu cap allá "Salvapatrias".
Salut i l'any que ve més gros i més palut.

Valoració:3menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Es que a mi me gusta ser solidario con mis compatriotas de toda España: murcianos,gallegos,andaluces,extremeños,canarios,catalanes,etc. Si algo no me gusta, ya lo reclamaré a través del procedimiento legal adecuado y no me dedicaré a protestar sin ton ni son.

Valoració:0menosmas
Per Beneitots!, fa mes de 7 anys

Un poble normal, que no estàs contaminat pel virus de la Catalanofòbis, el gonellisme i l'l'ultra-espanyolisme enfeixistat, sortiria al carrer per reclamar el que li pertanyn i que li han robat i just per humil.liar-lo i fer-lo de menys, davant d'altres comunitats autònomes improductives, que viuen damunt de les nostres esquemes i, que encara es pensen ser superiors.
Aixô és una provocació perquè no ens volen a Espanya.

Valoració:3menosmas
Per -, fa mes de 7 anys

Claro que pueden exigir:

Que los cerdos en vivo, bajen de precio.
Que la sobrasada se haga única y exclusivamente con pimentón de Cagaray. Gran producción.
Que lleve menos "xua"
Que se hagan tropecientos análisis, antes de la matanza del cerdo.
Que se venda solo en Cataluña. Hay que vender "lo nostro".
Que los chaqueteros sean despreciados.
Etc. etc.

Valoració:0menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

La ASM del traidor Soler no tiene derecho a exigir nada. Puede sugerir cosas, del mismo modo que otras asociaciones como ASINEM, INFOCAL y el gremio de vendedores de pipas de girasol, pero en cuanto a exigir, pues NADA DE NADA.¡¡ Menudo morro por parte de un grupo de inútiles de nula representatividad!!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente