cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Pere Joan Pons demana «passar pàgina» davant del càstig imposat pel PSOE

Aposta per «mirar al futur, fer oposició a Rajoy i convocar un Congrés»

El diputat del PSIB-PSOE al Congrés, Pere Joan Pons, ha expressat la seva preocupació per la seva destitució i la del diputat José Zaragoza com a portaveu i president respectivament de la Comissió Mixta de la Unió Europea. Segons el socialista, «això demostra que seguim amb batalles internes que adopten òrgans sobre els quals no està clar que els correspongui aquestes decisions».

Per això, Pons ha demanat a la Gestora del PSOE «que això es quedi aquí, que passem pàgina i facem oposició a Rajoy per intentar millorar la qualitat de vida dels ciutadans i ciutadanes».

En aquest sentit, el diputat socialista considera que «és moment de cosir i el que ha de fer la Gestora és posar-se immediatament a activar una maquinària que ens ha de conduir a un Congrés per elegir nous lideratges i nous projectes».

Tot el que no sigui seguir aquest full de ruta, segons ha expressat Pons, «és caure en batalles estèrils en les quals són qüestionables les formes i la legitimitat de les decisions que es prenen», per la qual cosa s'ha mostrat partidari de «mirar al futur i renovar el nostre projecte el més aviat possible amb un nou lideratge»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ex-votant, fa mes de 7 anys

Jo el crec i per això a casa hem passat pàgina: han perdut 4 vots directament i m'agradaria demanar-li al sr. Fernánder, president de la gestora del PSOE que sempre presumeix molt que els seus pares (he de dir que desconec si encara són vius) es conegueren en un camp de concentració, com ho ha justificat als seus pares el vot que donaren al Rajoy; jo no li vaig voler informar a la meva mare, que encara cerca el seu pare suposadament enterrat a Porreres...

Valoració:0menosmas
Per Guiem, fa mes de 7 anys

Aquest coapes den Pons , no devia esperar que despres de votar en contra de lo que va dir es Psoe, li donasen caramel-los

Valoració:0menosmas
Per Pancateto, fa mes de 7 anys

El PSC se ha arrastrado hacia la marginalidad humillando a sus votantes al abrazar el credo pseudofascista que representa el nazionalismo. El PSIB seguirá el mismo camino, solo sirve para reírles las gracias al nacionalismos subvencionado.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente