algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Antoni Pastor: «Presenten uns pressuposts que queden molt bé, però la gestió és nul·la»

A mitjan octubre «només s'havia executat un 40 % del pressupost de 2016» ha afirmat el portaveu d'El PI al Consell de Mallorca

Antoni Pastor, portaveu d’El Pi al Consell de Mallorca, ha valorat amb aquestes paraules els pressupostos de la institució que s’han de debatre properament tot afegint que a data del 15 d'octubre «només s'havia executat un 40 % del pressupost de 2016».

«Aquests pressuposts no són criticables pel que fa a xifres, és un fet incontestable que el pressupost augmenta, però alhora de posar-los en pràctica no els saben gestionar, com ho demostra l’execució del 40 % del pressupost a finals d’octubre» ha manifestat Antoni Pastor.

D’aquesta manera, el portaveu d'El PI, ha anunciat que «el nostre grup renuncia a presentar l’esmena a la totalitat però sí presentarem esmenes parcials», i ha afegit que «si bé els números són positius, ens preocupa profundament la gestió d'aquests, ja que l’execució és baixíssima».

Així mateix, Pastor ha subratllat que hi manca la partida pel rescat del túnel de Sóller, un tema estrella d’aquest govern. Igualment, des d’El PI es recorda que, la partida dedicada a la reforma de Bellpuig, a proposta d’El PI, no ha estat executada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Miquel, fa mes de 7 anys

té més raó que un sant. i si no, que ho demanin a les estitats socials i sobre tot a les de menors que estan fora contracte fa més d'un any. Un President más preocupat per caure bé que fer un Consell de Mallorca viu

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente