algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.66°
17°

UGT organitza una trobada entre persones desocupades i empreses

L'objectiu és ajudar-los a trobar feina

El Servei d'Orientació Laboral Integral d'UGT (SOLI-UGT) ha reunit avui a gairebé 200 persones desocupades amb responsables de selecció de personal de vuit empreses instal·lades a Mallorca amb l'objectiu de facilitar la seva cerca de treball.
Empreses de diversos sectors d'activitat han recollit currículums i han informat sobre com són els seus processos de selecció i quins són els perfils professionals que més sol·liciten.
El secretari general d'UGT, Alejandro Texías, s'ha dirigit a les persones en situació d'atur a l'obertura d'aquesta trobada i els ha traslladat la preocupació del sindicat pel fet que la recuperació econòmica no estigui arribant encara al conjunt de les famílies de l'arxipèlag. Som conscients i ens dol el difícil que ho teniu per trobar una ocupació, perquè us donin una oportunitat de demostrar tot el que podeu oferir», ha dit Texías, qui els ha animat a «no defallir» i a «tenir l'autoestima ben alta per no ser els responsables d'estar aturats».
Els participants han pogut conèixer de primera mà les claus per poder formar part de les plantilles deIberostar, Hipercentro, Brico Depot, Lireba, Eulen,Aluna, Edeen i Kiabi, i la forma de treballar del departament de Recursos Humans de la Fundació Laboral de la Construcció.
La trobada entre desocupats i empreses organitzat per SOLI-UGT s'ha concebut com una oportunitat perquè les persones sense feina poguessin mostrar a les empreses participants les seves capacitats, habilitats i il·lusió per treballar. SOLI-UGT és un programa que està cofinançat pel SOIB i pel Fons Social Europeu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.