nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
16°

3 Salut Mental celebra una trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors

Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a Inca a la primera trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors de 3 Salut Mental. | 3 Salut Mental

Més d'un centenar de persones han participat aquest dissabte a Inca a la primera trobada d'usuaris, familiars, professionals i col·laboradors de 3 Salut Mental, que des del 2014 agrupa les entitats Estel de Llevant (Manacor), Gira-Sol (Palma) i Es Garrover (Inca), dedicades a l'atenció a persones amb malaltia mental a Mallorca. Aquesta trobada s'ha organitzat aquest cap de setmana aprofitant que dilluns, 10 d'octubre, se celebra el Dia Mundial de Salut Mental.

El president de 3 Salut Mental i gerent de Gira-Sol, Alfons Suárez, ha incidit en l'objectiu d'arribar a més gent i amb millors serveis. De tet, les entitats que formen part de 3 Salut Mental ja atenen anualment més de 400 persones, afavorint la seva inserció social i laboral. També ha fet referència a l'emprenedoria social, amb projectes com 3 Glops, posat en marxa el 2015 per 3 Salut Mental i que a partir de l'embotellament i distribució d'aigua permet crear llocs de feina i ajuda a combatre l'estigma que afecta a aquest col·lectiu.

La presidenta d'Estel de Llevant, Maria Nicolau, ha fet referència al vintè aniversari que enguany celebra aquesta entitat i que coincideix amb la construcció d'una nova seu a Manacor. Per part seva, el president de la Fundació Es Garrover i batle d'Inca, Virgilio Moreno, ha tancat les intervencions en aquest acte celebrat a la plaça Santa Maria la Major destacant els avanços que s'han assolit en els darrers anys en la integració social i laboral d'aquest col·lectiu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tià, fa mes de 7 anys

Vull demanar perdó d'haver escrit "truges singlares". Molt incorrectament, del punt de vista políticament incorrecta fins a un punt intolerable, m'he deixat la forma "porcelles singlares".

M'acús de veure les (ara no sé com ho he de dir, com expressar-me sense cometre un pecat d'incorrecció política) porcelles singlares i les truges singlares (després de deu minuts de meditar sobre la manera de dir-ho, em pens haver-ho trobat: "éssers de l'espècie "sus scrofa") només com a objectes reproductors. Mai no em perdonaré aquest pecat d'incorrecció política: faré via a confessar-lo en públic, i, per si de cas, l'aniré a confessar, privadament, a qualsevol "gúrua" i "guru" perquè em fulmini amb una penitència adequada.

Confés, entre nosaltres, però, que em sent una mica ridícul.

Valoració:0menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys

I de "col·laboradoris", si hem de fer completa la gamma d'opcions o condicions sexuals? I encara esper que no vulgueu filar més prim.

Ara sense riure: els políticament correctes confoneu gènere gramatical amb sexe, i alhora demostrau una ignorància total del que és una llengua, més concretament una llengua romànica.

Deixau-vos de pardalades i d'"invisibilitats femenines" i no vulgueu transformar la llengua en una pasterada enfarfegosa i embafadora.

Avui he d'anar a veure un zoològic on tenen girafes i girafs. moneies i moneis, conills i conilles, indiots i indiotes, òlibes i òlibs, llobes i llops, porcs singlars i truges singlares, pardals de moro (o sia holotúries) i pantafenes de magribina. etc.

Prou fer el ridícul.

Ah, per un gust: provau d'escriure poesia segons els vostres principis: veureu quin bunyol. O novel·la i tot.

Vaig comprar un llibre sobre escriptura i, al cap de poc, embafat de lectores i lectors (atenció que, si voleu esser políticament correctes, heu de posar en primer lloc el femení), estimades i estimats, etc.

Esper que prest vos espassi la ruqueria.

Valoració:0menosmas
Per Joan Capó, fa mes de 7 anys

I de col·laboradores?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente