cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.25°

Abril obre les portes de MÉS als «socialistes de cor» en desacord amb la deriva recent

David Abril al Parlament. | Grup Serra

El portaveu parlamentari de MÉS per Mallorca, David Abril, ha declarat avui que «si hi ha socialistes de cor que no estan d'acord» amb la «deriva» que ha pres el seu partit, tenen «les portes obertes» a MÉS.

L'econacionalista ha considerat que, després del que va succeir dissabte passat en el si del PSOE, «l'escenari més probable és que s'aplani el camí al PP» amb l'abstenció dels socialistes a la investidura de Mariano Rajoy.

A més, preguntat per si aquesta situació afectarà al Pacte de Balears, Abril ha manifestat que només afectaria si el PSIB canviés la posició «que ha mantingut fins ara, que és la defensa d'un Govern d'esquerres a Madrid».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per aixi anam, fa mes de 7 anys

Ja es veía venir que el senyor Abril volia fer desaparèixer el moviment independentista de dins Mes. Primer amb el canvi a Sobiranisme i ara ja obrint les portes a la gent del Psoe que, si son votants d'un partit de Castella no crec que estiguin per aconseguir marxar d'aquesta Espanya imperialista. Llàstima em pensava que seria diferent però que pots esperar si ja s'han juntat amb Podemos

Valoració:0menosmas
Per idó, fa mes de 7 anys

I doncs.- Parece mentira que no veas que esto es el abrazo del oso. Los carroñeros sobrevolando sobre su presa. ¿En qué mundo vives?.

Valoració:4menosmas
Per Lluis Segura, fa mes de 7 anys

Me semblen unes declaracions precipitades i inoportunes. Deixem que la gent faci el seu dol.

Valoració:6menosmas
Per Francesca, fa mes de 7 anys

Més que de sintonia i de cortesia, jo parlaria de SERVEI: el que sempre ha prestat MÉS al psoE. Ara hi ha mostra es de fortes temptacions de posar-se al servei de podemos. En fi, vocació de satèl·lit que tenen!

Valoració:3menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Me pareix una cortesia que no podia faltar i, que mostra la bona sintonia dels dos partits al Govern.

Valoració:-1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente