algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
16°

Miguel Ángel Ariza serà el futur director de la nova Canal 4 Ràdio

16540


El Grup 4 de Comunicació Multimèdia ha fet públic aquest dimecres el naixement de la seva nova emissora de ràdio, Canal 4 Ràdio, que es podrà seguir a tot el territori balear.


El Grup 4 ha informat que el Canal 4 Ràdio es pot sintonitzar a diversos dials. Així a Palma es pot escoltar a través de 99.4 de la freqüència modulada i a la Part Forana mitjançant 89.0.


El director de la nova emissora serà Miguel Ángel Ariza, qui ha assegurat que assumeix la nova responsabilitat com «un repte molt important». Igualment, el futur director ha assenyalat que la nova emissora serà una ràdio adaptada als seus oients i, per tant, els programes s'adaptaran als interessos de la gent.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Yomismo, fa mes de 7 anys

Jajaja!! Es de chiste otro "personaje" ex amaquero de piscina,sin ningún tipo de estudios como director de cutre radio, por si no era suficiente con el muñecote de joan monse otro egolatra sin estudios al frente de un seudo medio de comunicación... que pasa que no hay periodistas profesionales que pueda liderar ese titánico proyecto? O solo colocan a los amiguitos palmeros de monse que esta encantado de conocerse.... muy triste. Mediocridad por doquier!

Valoració:0menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Es trollets de per aqui son es primers que demostren integrar-se a ca nostra, a sa nostra cultura, demostrant-mos que entenen perfectament es catala perque responen perfectament a es nostros comentaris.
Tenen s'obligacio d'entendre es catala perque noltros tenim es dret d'emprar-lo i de ser entesos en aquesta llengua, i sa seva obligacio la cumpleixen perfectament !.
I llegeixen totes ses noticies i comentaris en catala, lo que els fa una practica impresionant cada dia !.
Venen a lladrar, pero en realitat mos demostren que sa nostra cultura va endevant, cada dia que passa, perque fins i tot ells fan s'esforc d'entendre sa nostra llengua ! ;-)

Valoració:3menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

15h 58', 19-8-2016: IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:1menosmas
Per Volem TV3, Esport3 i Catalunya Informació, fa mes de 7 anys

Continuam sense poder rebre TV3, Esport3 i Catalunya Informació. I IB3 insisteix amb les pel·lícules en foraster; avui n'hi ha dues, de programades.

Valoració:3menosmas
Per Margalida, fa mes de 7 anys

Ja hi tornam a ser. El problema no és Ariza, el problema és IB3. El problema no és el PP, el problema són els que ara governen i ho fan tan "bé" que aviat tornarà el PP, i Ariza.

Valoració:7menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

companyons ?????

Valoració:3menosmas
Per A escola!, fa mes de 7 anys

Deixa de fer vulgaritats i mira com te pots matricula a un centre d´adults per fer la ESO, que se veu que no ta tens i te fa falta.

Valoració:6menosmas
Per Tià, fa mes de 7 anys

Companyons, jo no som català, i em fa vergonya que m'hi prenguin. Jo som mallorquí, com a mallorquí, espanyol, i com a espanyol, europeu, sense etapes intermèdies.

Visca Mallorca lliure de feixisme pancatalanista

Valoració:-17menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Gracies dbalears per haver esborrat es comentaris d'aquest troll que usurpa identitats d'altres lectors per fer nosa i ofendre. Vostes que tenen acces a dades com s'adreca IP, provider i localitzacio de qui comenta veuran que a mes a mes corresponen amb altres identitats que venen cada dia a ofendre es lectors d'aquest diari.

Valoració:12menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Aquest que signa normalment com "Mallorqui", i tambe avui usurpa sa identitat d'En Tia, no es mes que un foraster. Fent nosa a una altra noticia ha escrit:
"Lleccions d' un renegat pancatalanista, cap ni una...."

Lleccions !!!. Pensau que aquest tio pot haver xerrat mallorqui mai en sa seva vida ??. En es fons hi ha un tio pirat malalt mental que fa de Salvatore, NonPlusUltra, Mallorquin, i altres.
I per fer veure que es mallorquins van contra es catalans signa tambe com a Mallorqui. Lo mes fort es que no sigui capac d'escriure dues frasses seguides sense fer una cagada brutal... Lleccions !!! he he he he. Companyons !

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente