algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

El piragüista mallorquí Marcus Cooper aconsegueix l'or als Jocs Olímpics

La presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha sentit aquest dimarts «orgullosa» que el piragüista mallorquí Marcus Cooper Walz hagi estat campió olímpic en K1-1000 metres en els Jocs de Rio de Janeiro.

Així ho ha manifestat la presidenta del Govern al seu compte de Twitter, on ha assenyalat que el triomf de Cooper és «espectacular» i ha afegit que ha estat una cursa «apassionant». Finalment ha afegit «orgullosa del teu talent».

Amb un temps de 3:31.447, Cooper superat la cursa a l'Estadi de Lagoa. El jove criat a Mallorca i nascut a Oxford ha aconseguit als seus 21 anys l'èxit més gran de la seva carrera.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Es suis, fa mes de 7 anys

"A los nacionalistas catalanes les molesta mucho que se comparen algunas de sus actuaciones o declaraciones con el comportamiento de los nazis alemanes."

No es que mos molesti, es que si tenguessis dos dits de front te n'adonaries que aixo es banalitzacio des nazisme, i esta penat en es paisos civilitzats. Milions de persones varen ser assassinades per sa seva raca, i domes per respecte a aquestes persones, no vendries a fer segons quins tipus de comparacions.

A Espanya ja fa molt de temps que heu passat sa linia de s'ignorancia, i sa vostra ignorancia i falta d'educacio adecuada fa que entreu en aquests comportaments, que fora d"Espanya vos podrien dur a preso.

Valoració:2menosmas
Per IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (15h 58', 19-8-2016), IB3 emet, per desgràcia, una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:1menosmas
Per Quininvent, fa mes de 7 anys

Per això han inventat això d'Espanya. Perquè cada pic que esportistes de les Balears, València, Catalunya, País Basc ...treuen una medalla, diuen que la uha guanyada un espanyol i,llavors, pareix que han sigut els que mai fan res. Igual que quan aquesta mateixos països recapten mil.lions i s' els gasten al seu ponent, també per ells, s' han invertit en millorar la vida als espanyols

Valoració:3menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Fixau-vos, que despres de dies de molta activitat des nostro troll de per aqui l'hem posat en ridicul bestial:

-Fent-li veure que, per sa nostra victoria, ell mos demostra cada dia que sa nostra cultura avanca be, perque fins i tot qui ve a atacarla llegeix i enten perfectament es catala (sa seva obligacio en un pais bilingue, per respectar es nostro dret d'emprar es catala). A mes cada dia llegeix es diari en catala i tots es nostros comentaris, que respon perfectament havent demostrat que els enten perfectament.
Fins i tots es trolls estan integrant-se a sa cultura mallorquina i dominen s'enteniment des catala. Mos hem de felicitar !.

Valoració:3menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Aquest que signa normalment com "Mallorqui", i tambe avui usurpa sa identitat d'En Tia, no es mes que un foraster. Fent nosa a una altra noticia ha escrit:
"Lleccions d' un renegat pancatalanista, cap ni una...."

Lleccions !!!. Pensau que aquest tio pot haver xerrat mallorqui mai en sa seva vida ??. En es fons hi ha un tio pirat malalt mental que fa de Salvatore, NonPlusUltra, Mallorquin, i altres.
I per fer veure que es mallorquins van contra es catalans signa tambe com a Mallorqui. Lo mes fort es que no sigui capac d'escriure dues frasses seguides sense fer una cagada brutal... Lleccions !!! he he he he. Companyons !

Valoració:5menosmas
Per Es suis, fa mes de 7 anys

Que faria Espanya sense noltros ?, quantes medalles treuria ??. Ja s'en donaran compte quan no siguem des seus.

Valoració:5menosmas
Per beeeeeee, fa mes de 7 anys

An es de mes abaix:

Beeeeeee

Valoració:-5menosmas
Per Xesc, fa mes de 7 anys

Demostrem, a aquests que escriuen aquí en espanyol, que la llengua inútil i innecessària, dins del nostre territori lingüístic, és la forastera i no -com ells voldrien- la catalana. Col·laborem a llur adaptació al nostre país fent-los imprescindible el català. Facem com si no entenguéssim la llengua dels seus comentaris.

Valoració:6menosmas
Per yuan, fa mes de 7 anys

La verdad es que hay que felicitar a los deportistas españoles. Estan haciendo un trabajo excele tw y estan dejando a España en un buen lugar!!

Valoració:0menosmas
Per Biodramina, fa mes de 7 anys

@escardapenyes

Ja es pot tocar?.
Joder, qué dedos más largos tienes!.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente