algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 13°
14°

Tots els pobles de Mallorca exhibiran la pancarta antisexista «NO i punt!»

La Direcció Insular d'Igualtat del Consell ha decidit «sumar-se» a la campanya «No i punt!» impulsada des de Cort per treballar conjuntament i «multiplicar els resultats per arribar a tots els racons de l'Illa». Per això, tots els pobles exhibiran a la façana de l'ajuntament la pancarta amb el lema: 'De festa, Mallorca lliure d'agressions sexistes. No i punt!'.

El missatge pretén mostrar el rebuig a aquest tipus d'agressions i evitar que això succeeixi durant el transcurs de la festivitat.


La directora d'Igualtat de l'Ajuntament, Lucía Segura, ha explicat aquest dijous que es tracta d'una mostra de la «col·laboració contínua i estable» que es dóna entre els diferents nivells de l'administració per eradicar la violència contra les dones i que s'ha instal·lat una taula informativa de 16 celebracions diferents d'ençà que va posar-se en marxa el passat mes de juny.


Nina Parrón, la directora insular d'Igualtat del Consell de Mallorca ha afegit que «No i punt!» no suposarà cap cost per als ajuntaments i que l'objectiu és «evitar que es normalitzin comportaments que s'han de veure com el que són: agressions».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.