muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
15°

La Conselleria prorroga el grau de discapacitat a 4.000 persones

La Conselleria afirma que «aquesta mesura extraordinària té com a objectiu evitar problemes i perjudicis als usuaris, donat el temps de demora existent». | E.P

La Conselleria de Serveis Socials i Cooperació ha prorrogat un any els graus de discapacitat de totes aquelles persones que tenen prevista la revisió de la discapacitat entre l'1 d'agost de 2016 i el 31 de juliol de 2017, una decisió que afectarà a prop de 4.000 persones.

Mesura extraordinària

Segons informa la Conselleria en un comunicat, «aquesta mesura extraordinària té com a objectiu evitar problemes i perjudicis als usuaris -donat el temps de demora existent-, i reduir el temps d'espera de la resta d'usuaris del Centre Base».

En el mateix sentit, s'ha recalcat que «un dels aspectes a millorar durant aquesta legislatura ha estat i és reduir el temps d'espera per fer la valoració de discapacitat».

En aquesta línia, el Govern reconeix ser «plenament conscient de la capacitat de millora que actualment té el Centre Base, organisme encarregat de fer les valoracions» i en conseqüència afirma «treballar des del primer mes de legislatura per millorar-lo».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.