nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
16°

‘Moixets de Bata Blanca’, escalfor animal per combatre les malalties mentals

La colònia està formada per una trentena de moixos i moixets. | Carmen Bizarre

Escalfor animal per millorar la salut mental. Un grup de voluntaris s’encarrega de cuidar una colònia de moixos situada a l’Hospital Psiquiàtric de Palma. Des de la institució es plantegen la possibilitat d’emprar-los amb finalitats terapèutiques.  

La colònia consta d’una trentena de moixos i moixets que conviuen en els jardins de l’Hospital. Els voluntaris, formats per una desena de persones, s’encarreguen de donar de menjar i assegurar l’assistència veterinària dels felins.  

La direcció de la institució ha cedit recentment un local perquè els voluntaris puguin utilitzar-ho com a infermeria i zona d’emmagatzematge. Aquests dies, a banda d’acollir més moixets, les persones voluntàries es dediquen a arreglar i acondicionar el local.

Teràpia

A més de la vida que aporten al recinte, la institució psiquiàtrica està estudiant la possibilitat de fer servir els felins amb finalitats terapèutiques. Així, els interns podrien cuidar els moixets com a part del seu procés de recuperació.

Finalment, els moixets també es troben a les xarxes socials. Així els voluntaris han creat la pàgina de Facebook, ‘Moixets de Bata Blanca’, amb l’objectiu de donar a conèixer la colònia i fomentar la participació i la interacció.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Gat moix, fa mes de 7 anys

Les teràpies amb animals son molt positives, tant per les malalties mentals, com per a tot tipus de discapacitats. Si a més els afegeixen el fet de cuidar dels moixets i no sols jugar i rebre el carinyo d'aquests? ajuda a les persones fomentar la auto-estima ja que es senten útils.
I també és una bona manera de que els animals que no ténen casa, estiguin cuidats i siguin apreciats.
Aquesta teràpia també pot fer-se amb cans, per les persones a les que els agraden més els segons.
I deixem els caçadors i els seus mals "rollos"per a la Conselleria d' Agricultura. Per no la podríem prohibir a la caça, però no té res a veure amb les teràpies amb animals.

Valoració:4menosmas
Per Va home, fa mes de 7 anys

Mentre tant la mitja veda de caça tornarà a fer que els caçadors tornin a disparar en ple estiu a les turques i tortores.

Això no té cap sentit, aquest mes he trobat 6 tortores mortes per herbicides i a sobre encara le spoques que hi ha els hi foten tirs.

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente