lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 12°
14°

Padrines i Padrins flauta engega una campanya d’adhesions per enderrocar el monument de la Feixina

Cartell de la Plataforma 'Sa Feixina, sí que tomba'. | Sa Feixina, sí que tomba

Padrines i Padrins Flauta de Mallorca ha engegat una campanya per aconseguir el màxim d’adhesions per enderrocar el monument de la Feixina.

L’entitat ha habilitat una web en la qual es pot emplenar un formulari digital de recollida de signatures per donar suport a la demolició de, en paraules dels padrins, «el mamotreto-urinari art-decò de la Feixina».

L’enllanç web per recollir les signatures és el següent: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeVSws_2uQSXDa57y7y28hMKNYNhX3L0m3AEyTa6vVm2GEmXw/viewform?c=0&w=1

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Telele, fa mes de 7 anys

Realment això és ja molt ridícul, sobretot quan tot és per fer content a PODEMOS, un partit ESTATAL i això és així.
D'altra banda tenim a professionals independents que diuen que si té valor, després tenim a la UNESCO que diu el mateix i d'altra banda tenim a "experts" col·locats a dit... jo si fora d'aquests em cauria la cara de vergonya. Això per no parlar del col·legi d'arquitectes que no diu ni mu... per alguna cosa serà... No hi ha res pitjor que el hooliganisme, és igual la ideologia.

Valoració:-1menosmas
Per Sa Feixina neta i IB3 en català!, fa mes de 7 anys

Mentrestant (16h 15', 10-8-2016), i per desgràcia, encara tenim el monument de Sa Feixina dret i IB3 emet una altra pel·lícula en foraster.

Valoració:0menosmas
Per Pimpinela, fa mes de 7 anys

Perquè ho han d'enderrocar?
Al turistes els agrada molt, estan tot el dia fent-li fotos, no els lleven un atractiu més.
A Itàlia el monument al DUCE és molt visitat per tothom, no fa falta ser fatxa per visitar-lo. és una part més de la historia.

Valoració:112menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 7 anys

per s'aspecte em recorda Míster Próper. I ja hi he signat

Valoració:7menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

Les molesta que lo inaugurara el Caudillo, pero eso es un hecho histórico y no lo podrán borrar. Ni siquiera podrán evitar que el monolito se mantenga para siempre,porque no hay eggs para derribarlo.Somos muchos los que no estamos de acuerdo en la manía destructora de los rencorosos perdedores.

Valoració:-1menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

Volia escriure RACIONALISTA i no regionalista. Perdó.

Valoració:7menosmas
Per I doncs, fa mes de 7 anys

@ Idò si. Però és que no en té cap, de valor arquitectònic. El volen fer passar com una bmostra d' Arquitectura regionalista però no ho és. Simplement és una tafarrota franquista i aquest és el seu "estil".

Valoració:6menosmas
Per SCC undemés, fa mes de 7 anys

Tombarà. I tant que tombarà. Aquells que volen que perduri en la memòria i porsar-hi corones de flors en record d'un temps passat ho hauran de fer emprant una foto. De ben segur que la foto que empraran serà amb tots els símbols franquistes que es van llevar malgrat diuen que hauria de ser un monument dedicat a la memòria de tots. I els d'ARCA que diguin missa.

Valoració:8menosmas
Per Despreciables, fa mes de 7 anys

I també hi ha gent molt fatxa, franquistes congènits que son incapaços d' evolucionar, que viuen instalats en el seu passat dubtosament gloriós, aue se creuen tenir el dret i tal volta la "obligació moral" de violar els espais dels que no pensen com ells.
I d'aquests ismbé en hi ha, que peguen o directament fan destrossa, com els que van entrar a la Llibreria Blanquerna, o tsmbé els que destrossaren el local d' ARRAN.

Valoració:4menosmas
Per Salvador, fa mes de 7 anys

En el mundo ha habido muchos dictadores peores que el Caudillo. De hecho, fue él quien digitó a Juan Carlos I,al padre del actual Rey de España. Además, en nuestra Guerra Civil no hubo crímenes contra la Humanidad sino muertes producidas por la misma guerra y asesinatos en los dos bandos. Incluso los republicanos tuvieron tiempo de matarse entre ellos. Todo ello muy lamentable, pero no hay que culpar con ello a Franco.

Valoració:110menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente