algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

L'STEI habilita una eina informativa per als professors interins

El Sindicat de treballadores i treballadors (STEI) Internacional ha engegat una eina informativa que ofereix informació a les persones que formen part de les llistes d'admesos com a professors interins, disponible en www.stei.cat/filtreinterins.

Segons un comunicat enviat pel STEI, mitjançant aquest filtre els interessats poden saber «a qualsevol moment i d'una manera molt ràpida» quin lloc ocupen en cadascuna de les llistes segons la seva puntuació, quina posició tenen en les funcions per les quals estan habilitats o com és el nombre d'aspirants que estan per davant seva en cadascuna de les llistes.

Finalment, el sindicat lamenta que aquesta eina d'informació «no hagi estat configurada per la mateixa conselleria d'Educació», al·legant que «ha suposat una important inversió per part del STEI» i que «és una mostra més» de la seva voluntat per «donar la màxima informació al professorat intern i dotar al sistema de provisió de places tanta transparència i agilitat com siguin possibles».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per tolo, fa mes de 7 anys

Com es nota qui fa feina per als interins tot l'any especialment quan hi ha processos d'adjudicacions. Sempre que us he necessitat us he trobat. Sempre volguent ajudar de veritat.

Valoració:0menosmas
Per pere, fa mes de 7 anys

Gracies STEI.
Aixo son fets i no paraules!

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente