nubes dispersas
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Les Balears són la segona comunitat amb més pocs funcionaris

El nombre de treballadors públics de les Balears se situen per sota de la mitjana de l'Estat espanyol, amb un 12,92% de la població ocupada en aquest sector, segons les dades de l'Institut Nacional d'Estadística. Per sota d'aquesta mitjana estatal (16,58%), també s'hi troben el País Valencià (13,86%), Navarra (15,39%) o el País Basc (15,54%), totes per sobre de Catalunya, que amb un 12,20% de la població funcionària resta com la comunitat amb el menor nombre de funcionaris de l'Estat.

Per la franja superior, Extremadura tanca l'any 2015 amb quasi més d'un quart de la població amb contracte públic, en concret el 25,75%. Per sota d'aquesta s'hi troben Astúries (20,59%), Andalusia (19,66%) o Cantàbria (19%), totes superades per Ceuta i Melilla, que encapçalen aquests percentatges amb un 47,84% i un 44,64% de la població funcionària, respectivament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

S´ha d´afegir que els funcionaris de Ceuta i Melilla cobren un sou almenys un cinquanta per cent més alt que la resta, tot pel fet de viure a un altre continent on la gent és un poquet més moreneta..
Moltíssims funcionaris, molt mes ben pagats que la resta i no per la feina, que és igual que la que se fa més al nord, sinó per fer-la a una "colònia africana".
I avui mateix, com gairebé cada dia, han detengut una altra cel.lula terrorista a Ceuta, i com que aquests presumptes son espanyols, poden anar a on volen d´Espanya i també d´Europa.
Ah! I d´aquests doblers que costen aqueixos dos assentaments, en hi ha que son nostres i que anirien molt be si se gastassin aquí..

Valoració:7menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

Amb aquesta llista d´aquí a dalt teniu ben explicat el motiu pel qual Extremadura, Castella o Andalucia entre d´altres, no consentiran mai que Catalunya, Balears o el Païs Valencia deixin de ser espanyols. Sencillament demostra de que viu aquesta gen, ni més ni manco que dels doblers de la gent que fa feina al països catalans.
Per cert m´agradaria saber s´opinió de tota aquesta que rodola per aquí amb al seu odi visceral a tot allò que soni a català.

Valoració:11menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I Extremadura, la tercera comunitat amb més funcionaris.
Deuen tenir la funció de comptar tots els doblers que els entren, els mateixos que mos pispen als ciutadans de les Illes Balears.

Valoració:9menosmas
Per Fora castellans, fa mes de 8 anys

I Madrid la capital de Europa amb mes funcionaris, per devant de Londres
Es clar qu'aquestos desalmats castellanufos volen la Unitat
Amb els diners dels Psisos Catslans viuen com a reis (concretsment com el Juanca)
I a les Illes ¿Cuants funcionaris viuen del nostre diner? Militsrs, "fuerzss del orden", i altres paries de Castella, en fi
Cst i les Bslears tenen el mateix porcentatge que Alemania, els castellanots unionistes, Andalucia, Extremacaradura, les Castelles i les " prosperes ciutats" de Ceute i Melilla, son unionistes a tope
Que s'en vaigin de una vegada i que s'aguint-in sols
Ser un bon espanyol o pepero es anar per al mati a misa, per la tarde a prevaricar i per la nit de putes

Valoració:11menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Ceuta i Melilla son dues rèmores, que costen molts doblers i creen uns ciutadans des-arrelats i altres ciutadans marginats i son la porta d´entrada de molta immigració.. Valdria més que les donassin al Marroc o que les hi canviassin per dues caixes de dàtils.

Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente