algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.74°
15°

Podem es reuneix amb el Govern per evitar «el pitjor escenari»

Foto EP

El portaveu de Podem al Parlament, Alberto Jarabo, ha explicat que espera arribar a un acord avui dilluns horabaixa amb el Govern per no haver de votar a favor de les esmenes a la totalitat a l'impost de turisme sostenible que el ple del Parlament ha de votar demà.

En una roda de premsa, Jarabo ha explicat que esperen que el Govern accepti les seves esmenes amb relació a la territorialització i la destinació almenys d'un 30% de la recaptació, si no es vol trobar «en el pitjor escenari» de tots.

Jarabo ha expressat que no s'han plantejat haver de «votar a favor d'una esmena a la totalitat, però no es descarta». «Volem que l'impost tiri endavant, no volem pensar que el Govern no acceptarà cap de les nostres propostes», ha afegit.

Per part seva, el diputat de Podem Carlos Saura ha lamentat el «calaix de sastre» que és aquest impost i ha censurat que sigui «menys ambiciós que l'anterior ecotaxa» encara que al Parlament hi hagi «una majoria de diputats progressistes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Jo he arribat a pensar que han rebut tantes amenaces i pressions per part dels mercats, bancs i grans fortunes i empresaris, que per aquest motiu i abans de tirar la tovallola en public i quedar com uns covards, han decidit estimbar ells mateixos el vaixell contra les roques.

Valoració:8menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

"Podemos", àlies ...m'enduc s'"Scrabble"

Qualsevol cosa és millor que un govern del PP, i ja és prou fotut haver de governar amb s'espaÑolisme actiu/passiu del psoE, però haver d'aguantar contínuament ses rebequeries de gent que no sap què vol ser quan sigui gran me té cansat, avorrit i segur que a més d'un votant de "Podemos", despistat.

Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente