algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

La vaga indefinida, a votació

104 centres d'arreu de les Balears disposen, des d'aquest dimecres, d'urnes.

Aquest dimecres i aquest dijous, dies 10 i 11 de febrer, els docents de les Balears estan cridats a votar, en un dels 104 centres d'arreu de les illles, per a decidir sobre la continuïtat de la vaga educativa. Una vaga convocada ara fa gairebé dos anys i mig.

Els docents destaquen «la importància que ha tingut aquesta convocatòria de vaga per a les reivindicacions i aspiracions» tant dels professors, com de la resta de la comunitat educativa. En aquest sentit, recorden diferents «petites victòries» com la caixa de resistència, «una de les majors mostres de solidaritat que es recorden» o les «exitoses marxes per l'educació».

Pel que fa al canvi de Govern, critiquen que la LOMQE s'implantés a secundària «segons el guió establert pel PP» o que fos necessari un nou anunci de vaga per «generar un nou procés negociador d'èxit».

«Arribats en aquest moment del conflicte educatiu, vistos els canvis de context respecte fa dos anys i mig, vist que algunes de les nostres reivindicacions ja s'han aconseguit i vist el cansament que genera un moviment tan fort durant tant de temps, en l'última assemblea es va plantejar la necessitat d'un canvi d'estratègia, que s'hauria de desenvolupar sense la vaga indefinida», expliquen els docents.

«Sigui quin sigui el resultat d'aquesta votació, el que aquesta experiència ens ha ensenyat és la força que podem tenir quan ens organitzam des de la base», conclouen.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 8 anys

Jo vaig fer vaga. La meva família va posar doblers per la caixa de resistència per donar-nos suport.
Ara tenc la impressió que uns quants il·luminats han segrestat la caixa de resistència: no la volen distribuir entre aquells a qui anava destinada.
Ens sentim enganyats.

Valoració:0menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

Sembla que la dolentisima policía no ha incautat els doblers per pagar avocats desinformats o fer regals de Nadal a l'OCB. Sembla sospitosa aquesta selectivitat

Valoració:1menosmas
Per Guixera, fa mes de 8 anys

Amb qui l'han de repartir???

Valoració:3menosmas
Per Quinspaperots, fa mes de 8 anys

Però la Policia ja la ha tornada?

Valoració:2menosmas
Per PARTE Y REPARTE, fa mes de 8 anys

Si se vota a favor de la desconvocatòria...

REPARTIRAN D'UNA PUTA VEGADA LA CAIXA DE RESISTÈNCIA?????

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente