muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 12.25°
12°

El PP demana suport a Podem

El PP ha replicat aquest dilluns a Podem que, si consideren que l'actual redacció del projecte de llei de l'impost de turisme sostenible representa "un frau a la ciutadania", tal com ha dit la portaveu Laura Camargo, doni suport l'esmena a la totalitat que han registrat els populars.

Així ho ha indicat la portaveu parlamentària del PP, Margalida Prohens, afegint que el seu partit ja s'ha reunit amb Podem però que ara es posaran en contacte de nou amb aquest grup amb l’objectiu de "guanyar uns quants mesos i que el projecte sigui el més consensuat possible".

Armengol demana tranquil·litat

L’esmena a la totalitat presentada pels populars s’uneix a la mateixa proposició feta per Ciudadanos. D'aquesta manera, els diferents grups parlamentaris han presentat un total de 95 esmenes al projecte de Llei. La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha ofert aquest dilluns "tranquil·litat" davant la tramitació de l'impost turístic, explicant que"el Govern ha presentat un text de llei molt clar" que "garanteix les inversions territorials". "Ara -ha afegit-, està sotmès a l'àmbit parlamentari i no del Govern".

En aquest sentit, ha manifestat el seu "respecte absolut" a la pluralitat parlamentària i ha agregat que durant aquesta legislatura la Cambra autonòmica s'ha convertit "en un lloc de decisió i debat" cosa que, segons ha expressat, "millora la democràcia".

Debat entorn dels percentatges territorials

El Grup Parlamentari MÉS també s’ha referit a les darreres declaracions de Podem assenyalant que "ningú entendria que per voler imposar percentatges d'inversió per a cada illa, acabin totes les illes amb un 0%".
El diputat econacionalista, Antoni Reus, ha expressat que no comparteix amb Podem "la pretensió d'imposar percentatges territorials, ja que un any hi haurà illes que tinguin més necessitats," com per exemple aquest any amb la sequera que està patint Eivissa".

D'aquesta manera, ha fet una crida al "diàleg, la responsabilitat i al compromís dels #AcordspelCanvi" i ha manifestat "la voluntat de continuar parlant amb els diferents grups" durant el tràmit parlamentari d'aquest projecte de llei.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Podem acabarà com UPyD i això que molta gent, havia posat totes les seves esperances en ells. Malgrat aquest avantatge, amb les rareses de "dives i divos" que exhibeixen massa sovint, rareses que la gent normal no compren, cada cop estan més tots sols, encara que al panorama polític espanyol, faci falta un partit d´extrema esquerra, que lluiti contra els abusos de la dreta i contra la corrupció. Però així com ho fan ara mateix els de Podem, ni agrada al Poble, ni tampoc no se compren.

Valoració:1menosmas
Per Xec, fa mes de 8 anys

Tal qual diu "Ridícul".

Es reuneixen quan volen, opinen i participen del que volen, poden saber tot el que fa el govern. De fet no hi són perquè no podien estar sotmesos a casta, i en Pablo el primer que fa a Madrid és demanar per entrar a govern presidit per Pedro Sánchez. Un ridícul darrere l'altre només per fer el numeret i embullar un parell de despistats que no veuen el conjunt i la feina que hi ha darrere de tot per fer canvis profunds i mals de capgirar.

Altra vegada amenaçant amb la pinça amb el PP. I els del GOB, com l'assemblea de docents, donant-los corda. Però no es fixen que aquests no hi han estat fins fa dos dies al seu costat?? En canvi desconfien totalment de la gent que ha lluitat sempre per aquesta terra i per l'ensenyament. És molt trist, la veritat. Com no espavilin i obrin els ulls, els interessos partidistes dels que només pensen en Madrid ens regalaran un altre Bauzá.

Valoració:1menosmas
Per IIII, fa mes de 8 anys

A la foto se veu a na Prohens menjant-se les ungles. Quin nivell!

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

@En Ropit - Alcudia (sic):

Tenc moltes de ganes de veure quina llista pots presentar tu.

Valoració:9menosmas
Per En Ropit - Alcudia, fa mes de 8 anys

Molt be Marga, en tot es morro .. i sense resposta ..hahaha ..no tenen arguments, son mafia panca sempre son es mateixos, Biel, transcriptor, arg.. etc etc copi and paste

¿Quins eren aquests membres que, cinc anys abans que s'aprovàs s'Estatut d'Autonomia de 1983 que va sancionar es català com sa llengua de Balears, varen esser designats per assessorar es polítics d'UCD en qüestions lingüístiques i que, naturalment, marcaren ses pautes a seguir de s'història lingüística més recent des nostro arxipèlag?
Ets elegits varen esser Aina Moll, s'eivissenc Bernat Joan (ERC), Josep Lluís Carod-Rovira (ERC) i Miquel Pueyo (polític d'ERC que arribà a esser Secretari General de Política Lingüística a la Generalitat de Catalunya).
Això sí que explica moltes coses, moltes més que sa discutible repoblació catalana de Mallorca.

PANCATALANISME = LLADRES de SA NOSTRA CULTURA BALEAR

ARRUIX .. LLADRES..,!!
ARRUIX CATALANISTES BALEARS.. SOBRE TOT ETS MALLORQUINS TRAÏDORS ...de SA VOSTRA TERRA...!!

Valoració:-13menosmas
Per En Ropit - Alcudia, fa mes de 8 anys

Per Biel:

NO.. son llepaculs de sa cadireta i traïdors per es cuatre libres que volen vendre per es Principat.. Etc etc sou cuatre replegats i sempre es mateixos. Mai mos fereu des inventats pastissos catalans .. feis oí

Valoració:-14menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

@Foner Vermell:
Tots aquests són "lladres i assassins de sa cultura dets altres" ?

"1923: La nostra parla
La nostra parla era una societat presidida pel maonès Joan Mir i Mir, el qual havia escrit el 1917: "Per part meva, crec necessari dir-vos en primer lloc que estic del tot conforme que la nostra parla no és més que una petita variació de la llengua catalana, i em pens que tots arribarem a comprendre que som catalans, fills dels que varen prendre Menorca als moros i dels qui han anat venint d'aquelles hores ençà.

Catalans som i en bon català acabaran per escriure tots aquells que vulguin fer-ho així com toca". El desafiament no seria fàcil i sorgirien polèmiques per part d'aquells que defensaven el castellà. Però Joan Mir i Mir tenia les coses ben clares."

(Miquel Ferrà i Martorell, dBalears, 8-2-2012)

Joan Mir i Mir tenia el mateix sentiment nacional que Ramon Llull, Anselm Turmeda, Vicenç Ferrer, Ferran Valentí, Jaume Cadell, Calixt III, Marià Aguiló, Felip Curtoys i Valls, Josep Lluís Pons i Gallarza, Jeroni Rosselló, Josep Tarongí, Benvingut Oliver i Esteller, Josep Miquel Guàrdia, Ramon Picó i Campamar, Lluís Martí, Antoni Vicens Santandreu, Joan Torrandell, Nicolau Primitiu Gómez Serrano, Estanislau Aguiló, Miquel Duran, Miquel Costa i Llobera, Joan Estelrich, Eduard Martínez Ferrando, Antoni Maria Alcover, Pere Oliver i Domenge, Llorenç Riber, Miquel Ferrà, Antoni Salvà, Joan Pons i Marquès, Isidor Macabich, Francesc de B. Moll, Marià Villangómez, Gabriel Alomar, Alexandre Jaume, Francesc de S. Aguiló, Pere Ballester, Tudurí Garcia, Joan Timoner i Petrus "Menorquit", Víctor Major, Emili Gómez Nadal, Carles Salvador, Pere Capellà, Joan Fuster, Llorenç Planes, Gregori Mir, Blai Bonet, Josep Maria Llompart, Nadal Batle, Miquel Bauçà, Baltasar Porcel, Josep Guia, Joan Guasp, Miquel Barceló, Bartomeu Mestre i Sureda "Balutxo", Biel Majoral, Gonçal Castelló, Gabriel Bibiloni, Bernat Joan, Pau Cateura, Antoni Mas i Forners, Joan Lladonet, Jordi Caldentey, Maria Antònia Font, etc.

Valoració:10menosmas
Per ells, fa mes de 8 anys

Esta molt clar na camargo i la seva camarilla necessiten el suport intern de podem eivissa i menorca ja que cada vegada estan mes sols.

Valoració:9menosmas
Per Foner Vermell, fa mes de 8 anys

I si sa separació de filologia i política és impossible quan parlam de definir amb precisió ses fronteres lingüístiques entre llengües veïnades geogràficament, ¿què podem dir de sa decisió de denominar-les d'una determinada manera? ¿És ciència o és política? ¿És ciència o és política decidir si s'article baleàric s'ha d'emprar o no a IB3?

Això es pancatalanisme .. Lladres i assassins de sa cultura dets altres

Valoració:-15menosmas
Per Ridícul, fa mes de 8 anys

Si vos fixau Podemos a darrera hora sempre ha de donar la nota per algo. Mesos negociant una llei i quan s'ha de votar surten amb una altra cosa nova per fer-se notar, normalment per rapinyar algun vot de qualque banda. Governar amb aquesta gent és impossible.

Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente