nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP proposa que si s'implanta l'impost turístic, es baixin els imposts

La portaveu del PP en el Parlament, Marga Prohens, ha anunciat aquest dimecres que ja que el Govern pretén aplicar l'impost de turisme sostenible «sí o sí», a part de presentar una esmena a la totalitat, presentaran una bateria de propostes parcials per «millorar» aquest gravamen.

Davant els mitjans de comunicació després de la junta de portaveus, Prohens ha destacat que una de les iniciatives és que si s'aplica aquest impost, que alguns sectors segueixen anomenant 'ecotaxa', es baixin els impostos «de manera proporcional» per no «castigar doblement a famílies, empreses i autònoms».

La portaveu conservadora ha explicat que seran entre 10 o 15 esmenes que plantejaran que aquest impost no hagi de pagar-se en temporada baixa, que no s'apliqui a creueristes i que tengui fons finalistes (turisme, medi ambient, agricultura).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Perque me dóna la gana, fa mes de 8 anys

Veuen com els gonelles només entren aquí per enterrar els nostres comentaris, baix dels els seus exabruptes pancastellanitzants?

Valoració:3menosmas
Per ||beeeee||, fa mes de 8 anys

El odio hace decir burradas. Por ejemplo: los hoteleros deben repartir sus beneficios entre no sé quien. ¿Y quien montaría hoteles u otras empresas?. ¿Quién crearía puestos de trabajo?.

Qué neuronas
Por cierto, nadie dice que fue el PP quien eliminó la otra tasa hotelera, que solo pagaban la mitad de los turistas.

Que neuronas.

Valoració:-10menosmas
Per Toni, fa mes de 8 anys

Sra. Prohens, es faci un favor, no escolti el padrí JMR, calli, miri i escolti, veurà com en aprendrà de politica i no dirà dois ni farà el ridicul. El deixi anar al padrí, no veu que cada vegada que vostè obri la boca mos fem un fart de reies? juas, juas! Ai, aquestes dones que el PP te com a florers parlants... quina creu!

Valoració:4menosmas
Per Va bé?, fa mes de 8 anys

Home, es podria estudiar, sempre que els hotelers, en lloc de copar la taxa, repartissin els SEUS beneficis entre el poble que pateix la pressió.

Valoració:5menosmas
Per Pocavergonyes i insolidaris, fa mes de 8 anys

És a dir, que ells hi surtin guanyant sempre.
L´impost turístic és per a tothom. Per als que tenen negocis i hotels i per als que no en tenen, que són la majoria i els que s´han de menjar la brutícia generada pels clients dels hotels.

Valoració:8menosmas
Per campanera, fa mes de 8 anys

La Sra. Prohens se creu tot el que diu ? Politica professional amb estil i convicció de repetir i defensar els temes amb missatges sense cap tipus de lògica , ni coherència politica...

Valoració:13menosmas
Per canamunt, fa mes de 8 anys

Aquesta associació de delinquents diu això, interpretat per la seva dramaturga, especialista en interpretacions vocals i gestuals?
Però quan governen el que fan es el contrari: lleven els imposts als turistes que consumeixen els nostres recursos, necessiten infraestructures desmesurades, ens omplen de fems ..... tot en benefici dels hotelers, per pujar els imposts als treballadors, pensionistes i aturats?
Son uns cínics.

Valoració:21menosmas
Per En Figuera, fa mes de 8 anys

O sigui, el PP se dedica a pujar es imposts quan governa (incomplint es seu programa electoral) i exigeix rebaixar-los quan està a s'oposició. Si això no és PPoPPulisme PPur i dur que algú m'ho exPPliqui.

D'altra banda, immersos a sa crisi econòmica i sa conseqüent manca d'ingressos, afegint-hi es maltracte econòmic crònic de madriZ cap a Balears, quan aquí feim mans i mànigues per aconseguir algun ingrés "extra" per tenir un mínim de viabilitat econòmica, ve el PP dient que el que ingressam per una banda ho hem de deixar perdre per una altra. Magnífics "gestors" econòmics!!! (He mencionat País Valencià??)

Valoració:25menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys


I com així no els baixareu voltros, cares de ciment?
Qualsevol doi els serveix per intentar desbaratar la feina del Govern i intentar donar-los mala fama.

Valoració:20menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente