algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

Arxivat el cas dels trens

La justícia ha arxivat el cas dels Trens i considera que tant Antoni Verger com Gabriel Vicens, tots dos de la formació MÉS, van actuar correctament en el procés d’adquisició per part de Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM) de noves unitats de tren.

La jutgessa titular del Jutjat d’Instrucció número cinc de Palma ha decretat el sobreseïment i l'arxivament de la denúncia interposada per l’exgerent de SFM, contra els gestors de la Conselleria de Mobilitat entre 2007 i 2011.

D’acord amb la jutgessa i la fiscal, no consta ni prevaricació, ni malversació, ni concert entre les parts per defraudar, ni tampoc l’interès ni l’enriquiment personal de cap membre del Consell d’Administració, tal com va denunciar l’exgerent.

La jutgessa tampoc posa cap objecció a la tramitació administrativa, ja que el procediment elegit per la compra dels trens està avalat per informe jurídic i els corresponents informes tècnics.

Antoni Verger ha explicat als mitjans que sempre havien defensat que aquesta era una denúncia falsa i que el PP ha actuat de mala fe. Des de MÉS celebren aquest arxivament del cas i expliquen que queda demostrat que finalment la denúncia del PP no tenia cap fonament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per SPAIN IS PAIN, fa mes de 8 anys

Denuncia falsa? Idò ara que paguin els denunciadors.

Valoració:7menosmas
Per ERGO, fa mes de 8 anys

Això ha estat una denuncia sense fonaments i en una maniobra per apartar a un polític que lis podria fer mal.
Això no hauria de quedar així. S'hauria de demanar responsabilitats...

Valoració:9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente