algo de nubes
  • Màx: 20.33°
  • Mín: 13.26°
19°

Govern i Cort faran feina conjuntament a favor de la llengua

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà (centre), reunida amb els responsables de l'àrea de l'Ajuntament de Palma.

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà i el regidor de Cultura i Política Lingüística de l'Ajuntament de Palma, Miquel Perelló han acordat aquest dimecres col·laborar en matèria lingüística per tal de «maximitzar els recursos disponibles d'ambdues institucions i arribar al màxim de gent».

Segons explica la Direcció General, aquestes àrees s'han vist «molt malmeses durant la darrera legislatura» i, per aquest motiu, els actuals responsables veuen necessari i beneficiós treballar conjuntament.

En aquest sentit, a la reunió d'aquest dimecres s'ha parlat de realitzar campanyes de dinamització de foment de l'ús de la llengua de forma conjunta. Per altra banda, l'Ajuntament ha plantejat la possibilitat que el Govern pugui aprofitar alguns espais municipals per dur a terme activitats relacionades amb la promoció de la llengua al centre de la ciutat.

La directora general de Política Lingüística, Marta Fuxà, ha manifestat que valoren «molt positivament» la predisposició de l'Ajuntament de Palma i concretament del regidor de Cultura i Política Lingüística, amb qui han encetat aquesta col·laboració que s'anirà concretant a mesura que la Direcció General i la regidoria recuperin l'estructura necessària per funcionar amb normalitat.

Aquesta primera reunió de la Direcció General amb l'Ajuntament de Palma s'emmarca dins d'una sèrie de trobades que Martà Fuxà té previst realitzar per coordinar amb altres administracions la política lingüística.
 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xec, fa mes de 8 anys

Seràs tu que en tens dues bielet!

A Palma hi ha moltes llengües i cadascú té les seves. Jo en tenc 3 i mitja (no m'atrevesc a dir que xerr italià perquè just el xamporreig encara), i tu?

Ara bé, quan es diu la llengua a un territori determinat, hom entén a TOT EL MÓN civilitzat i democràtic, que xerram de sa llengua autòctona. De res!

Ah, i benvingut al segle XXI!

Valoració:3menosmas
Per ., fa mes de 8 anys

El Biel bo ja no escriu, i tot per mor d´aqueix individu. Una vertadera llàstima!

Valoració:9menosmas
Per biel, fa mes de 8 anys

Quina llengua?. Que jo sapica en teniem dues, no sigui cosa que per una en perdem l'altre.

Valoració:-36menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente