nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
18°

La CUP condemna l’atac feixista a Can Alcover

La CUP ha condemnat l'atac feixista de Can Alcover | CUP

La CUP Palma ha condemnat aquest dissabte l’atac feixista a Can Alcover. La formació, que ha recordat que aquest no és el primer atac d’aquestes característiques, considera que l’acció és «lamentable».

«Aquest tipus d’accions responen a ideologies d’ultradreta, que aquests darrers anys, amb el beneplàcit del govern autonòmic i local del PP, han actuat amb total impunitat», ha assegurat la CUP.

«Els discursos de l’odi atiat per entitats, organitzacions i col·lectius afins al PP com el Círculo Balear o la Fundació Jaume III han estat normalitzats i consentits durant els últims quatre anys», ha afegit l’entitat.

En aquest sentit, la CUP vol fer una crida a la societat i a l’Ajuntament de Palma per tal de no permetre que els atacs es multipliquin. «Hem d’eliminar el feixisme d’arrel, a cada carrer i a cada barri. I això, entre d’altres, passa per començar a establir estratègies d’actuació i prevenció d’aquest tipus d’actituds i fer campanyes de sensibilització i advertència: a la nostra ciutat no hi ha lloc per al feixisme».

La formació, finalment, ha expressat el seu suport a Can Alcover i a Ona Mediterrània i condemnar, una vegada més, aquest tipus d’atacs. «El feixisme avança si no se’l combat. Per una Palma antifeixista: prou atacs a espais democràtics!», ha afirmat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per A biel, fa mes de 8 anys

Quines animalades! I no te fa vergonya escriure tot això?

Valoració:6menosmas
Per biel, fa mes de 8 anys

El fet es que la conquesta de Mallorca la va dur a terme el rei d'Aragó, ell va ser qui després d'exterminar els moros d'en Abu Yaya ens va introduir a dues cultures, la castellana i la catalana ambdues al mateix temps. Si la majoria d'inmigrants després eren d'origen catalá no resta que també ni havia d'origen aragones. Els mallorquins ens agradi o no som la mescla de dues cultures i qui no ho vol entendre i pense que som d'origen catalá pur s'equivoca de bon grau, i si no anau a Aragó i ho entendreu.Les arrels del poble no s'equivoquen i si no, vos heu demenat mai perqué aqui ballem jotes i no sardanes?

Valoració:-6menosmas
Per mbj, fa mes de 8 anys

Val mes mil vegadas esser "antimallonquíns" (¿?) que esser mallorquíns venuts an es catalanisme mes radical, deprededor i colaboracionista..

Valoració:-5menosmas
Per jbm, fa mes de 8 anys

Quan escriuen: Sí al DNP 1715 (decet de nova planta), ja deixen clar que són antimallorquins, perque es Decret de Nova Planta va suposar eliminar i/o perjudicar ses institucions mallorquines, sa moneda mallorquina, sa llengua des mallorquins, etc., per imposar ses castellanes.

Valoració:8menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

Si i no: T´he donat un positiu, tot i perquè supòs que te refereixes als gonelles i als fascistes, que han fet aqueixa porcada a la façana de la OCB.

Valoració:-6menosmas
Per si i no, fa mes de 8 anys

Si no hi hagués dins sa nostra propia terra traïdors i "cipayos" a ses seves pròpies arrels, no sería necessari haver de proclamar lo que es obvi. Si an es fons i no sa forma.

Valoració:-7menosmas
Per I doncs, fa mes de 8 anys

I jo no sé quin profit personal, poden treure aquests quatre matats abraçant el feixisme. No s´en adonen de que son uns objectes d´emprar i tirar, que fan la feina bruta a uns poderosos, que els miren per damunt de la espatlla?

Valoració:9menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

No és ver que a la nostra ciutat no hi ha lloc per al feixisme. N'hi ha massa! I és ben necessari eradicar-lo fins allà on sigui possible si no volem que creixi fins a fer-se extremadament perillós!

Valoració:10menosmas
Per Idò sí, fa mes de 8 anys

No és ver que a la nostra ciutat no hi ha lloc per al feixisme. N'hi ha massa! I és ben necessari eradicar-lo fins allà on sigui possible si no volem que creixi fins a fer-se extremadament perillós!

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente