algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 9.93°

L'Assemblea de Docents demana la reobertura de la negociació

Iñaki Aicart i Fito, en representació del Comité de Vaga de l'Assemblea de Docents, lliure la instància a la Conselleria d'Educació.

L'Assemblea de Docents ha sol·licitat a la Conselleria d'Educació a través d'una instància lliurada aquest dimecres dematí que es valori el resultat de la consulta realitzada els passats 14 i 15 d'octubre i que «es donin les passes per a la reobertura de les negociacions entre la Conselleria d'Educació i el comitè de vaga de l'Assemblea de Docents en el marc apropiat ­que no és altre que la mesa de negociació amb el comitè de vaga».

Segons l'Assemblea, l'acord signat amb STEI i CCOO ha quedat «desautoritzat» pels resultats de la consulta (7 de cada 10 docents va votar 'no' al nou acord signat). En el document presentat a la Conselleria, es recorda que la negociació va estar marcada ­ «per algunes mancances que vam criticar en el seu moment (manca de transparència en alguns temes i no resposta escrita a les sol∙licituds d'informació, presses...)».

Per això, demanen que la futura negociació estigui lliure «d'aquests vicis» i suggereixen a Martí March que esperi a obrir­la «a quan es conegui, almanco, una proposta pressupostària, ni que sigui inicial, per 2016». En aquest sentit, insisteixen que «sense fer números no es poden dialogar segons quins temes ni es poden prendre segons quins acords».

Per a l'Assemblea, l'anterior negociació «també va fracassar en gran mesura per la nul∙la voluntat de la Conselleria de negociar un pla de xoc pel present curs en el qual es donés resposta a les problemàtiques més escandaloses de ràtios elevades i de mancança de suport educatiu».

March dóna l'acord per tancat

De la seva banda, el conseller Martí March ja s'ha pronunciat al programa Taula Educativa d'Ona Mediterrània sobre els resultats de la consulta de l'Assemblea de Docents, on va reiterar en nombroses ocasions que l’Assemblea de Docents tenia «les portes obertes de la Conselleria per dialogar i intentar arribar a acords», tot i que es va mostrar inflexible a traslladar la negociació a un altre àmbit que no fos el de la mesa sectorial i va donar per tancat l'acord global signat amb l'STEI i CCOO.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Comite Quelitas, fa mes de 8 anys

El comitė quelitas, en contra de la petició de vàries assemblees de centre, no vol fer una consulta sobre la vaga indefinida.
A qualsevol cosa li diuen democràcia els quelitas aquets.

Valoració:0menosmas
Per Només és un, fa mes de 8 anys

No te deixis enganar: aquí escriu el mateix (un alliberat de l'STEI) amb diferents noms. Disposa de molt de temps per escriure perquè no fa res mes.

Valoració:-3menosmas
Per vot polític!, fa mes de 8 anys

Pel que veig tots sou part del 30% que va votar a favor dw l'acord amb el conseller.
Sou minoria!
El vostre vot és polític i no té en compte la qualitat en educació.
Segurament tampoc sou mestres d'infantil amb 28 alumnes de 3 anys a l'aula...

Valoració:0menosmas
Per Au vénga, fa mes de 8 anys

Desconvocau la vaga d'una puta vegada!!!! Ja fa beneit!!!!

Valoració:6menosmas
Per Canta molt, fa mes de 8 anys

Patètic, el mateix que escriu contestant amb un altre nom que molt bé...

Valoració:-3menosmas
Per Nova consulta, fa mes de 8 anys

Quan es farà una consulta sobre la vaga indefinida?

Valoració:4menosmas
Per Miquelet, fa mes de 8 anys

Totalment d 'acord amd en Llorenç

Valoració:6menosmas
Per Vaga indefinida, fa mes de 8 anys

A que aquests "demòcrates" no s'atraveixen a fer una consulta sobre la vaga indefinida.
A varios centres es va fer i va sortir, per ample majoria, desconvocar-la. Però, clar, a n'això ho amaguen els titelles den Sastre.

Valoració:4menosmas
Per Ricard, fa mes de 8 anys

Si la famosa Asamblea de docentes puede convocar consultas en los centros, , lo que cero que es ilegal, ya que No es un órgano representativo oficial, YO también voy a convocar un referendum sobre LO QUE ME DË LA GEANA, y si no sale lo que Yo quiero, armar bulla y salir en los diarios. ARSA, Ozú, Olé y tracatrá.

Valoració:0menosmas
Per tomeu, fa mes de 8 anys

M'agrada llegir coses com les que ha escrit en Llorenç.
Creia que només jo les pensava i es clar que no es així.

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente