algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Barceló: «El territori, el paisatge i el medi ambient haurien de ser les prioritats de la taxa turística»

11482
Imatge d'arxiu d'una reunió entre el vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló i l'Asociació d'Apartaments Turístics (APTUR) el passat mes de juliol. | CAIB

El vicepresident del Govern i conseller de Turisme, Biel Barceló, ha assenyalat que «el territori, el paisatge i el medi ambient» haurien de ser prioritaris a l'hora de destinar els diners que es recaptarà amb l'impost turístic que començarà a aplicar-se l'any que, si bé, ha remarcat que l'esborrany de la llei està sotmès a «debat públic» perquè tothom pugui fer-hi aportacions.

Així mateix, Barceló ha deixat clar que el Govern vol que «tota la societat sigui la que decideixi quines són les prioritats» per destinar els fons que es recaptaran amb el nou impost turístic.

Així ho ha apuntat en resposta a una pregunta formulada per la diputada del PP María José Ribas, que s'ha interessat sobre el destí que tindrà la recaptació d'aquest impost.

Amb tot, Barceló ha afegit que es crearà una comissió mixta que serà la que decidirà què fer amb els diners de l'impost turístic.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Milenium, fa mes de 8 anys

Avui vespre he sommiat el mateix.
Eco-sobiranisme: Convicció o retòrica?

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente