algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

Nous emprenedors per superar la 'generació perduda'

La generació que no troba sortida. Aquella que quan acaba la carrera universitària només té tres sortides: escapar-se de l’illa per mar, per terra o per aire. Són els privilegiats que han pogut gaudir de la millor formació, de les millors oportunitats per estudiar i aprendre idiomes. Els fills de la crisi. Els que consideren com a privilegiat aquell que abans era definit com a ‘mileurista’.

Aquests i molts altres tòpics recauen en una generació de joves que observa amb preocupació el panorama de les Illes pel que fa a oportunitats laborals després de la corresponent formació acadèmica. És la generació marcada per un atur que actualment frega el 50 per cent i que clama noves esperances per tal de sortir de la gran crisi d’aquest principi de mil·leni.

Però avui des de la Universitat de les Illes Balears s’ofereix una primera eina per tal d’aclarir el camí de tots aquells que clamen solucions i un futur millor. Amb la finalitat de proporcionar a persones amb esperit emprenedor la possibilitat de donar a conèixer les seves idees, aquest dijous se celebra a l'edifici Arxiduc Lluís Salvador (Campus UIB) la fira UIB Emprèn, organitzada pels alumnes del programa Seed Start en col·laboració de la FUEIB.

Ponències, humor i activitats de 'networking'

L'esdeveniment pretén facilitar contactes amb empresaris d'èxit ja consolidats, així com amb altres emprenedors, facilitant noves oportunitats i vies de comunicació amb possibles inversors i clients. És per això que al llarg de la jornada es desenvoluparan nombroses activitats que facilitin la consecució d'aquesta finalitat, com són tallers d'emprenedoria, exposicions públiques del projecte, taules d'assessorament o dinàmiques d'alt impacte.

S’oferiran també activitats relacionades amb un dels projectes en alça a la nostra illa. Parlam del ‘networking’ (treball en xarxa), que vendrà acompanyat de diverses ponències com són la de Sergio Fernández, fundador i director del Màster d'Emprenedors de l'Institut Pensament Positiu. Fernández s’especialitza en desenvolupament personal, emprenedoria i desenvolupament professional amb la seva ponència Viure Sense Caps. Entre els ponents convidats també es troben Neus Villena amb la seva ponència Felicitat Econòmica, Eticentre amb Gestió ètica d'Empreses i Phillip Sterger amb l'empresari del futur, Habitissimo amb Com crear l'ADN de la teva empresa.

La trobada guarda un lloc pel monòleg d’Amanda Far titulat ‘Amant, emprenedor i altres trastorns mentals’. També es rebran diversos representants del Grau LEINN, explicant la seva formació sobre lideratge, emprenedoria i innovació. Tot això buscant atorgar un valor afegit a emprenedors i assistents a la fira a través de la participació, la creativitat, humor i la creació de sinergies.

Es tracta d'un esdeveniment obert a tot el públic que engloba tant els assistents que visiten l’espai de forma gratuïta com els emprenedors, que disposaran d'un taulell i un espai exclusiu per a promocionar els seus projectes.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.