algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10°
10°

El Govern es compromet a regular el 'tot inclòs'

El portaveu del Pi, Jaume Font, ha demanat a la presidenta del Govern si té pensat regular el tot inclòs de cara a la propera temporada turística. En aquest sentit, la presidenta Armengol s’ha compromès a prohibir pràctiques com el 'self service' i regular l’oferta per a l’any 2016.

Font ha recordat que ara que acaba la temporada «és el moment»; que són pràctiques que, tot i que tenen una demanda, «s’han de controlar» i que, a més, es fan extensives a l'oferta complementària: «Hi ha casos d’ofertes encobertes que amb suplements o plusos suposen competències il·legals que maten l’oferta», ha dit.

Per la seva banda, el diputat Josep Melià ha demanat pel traspàs de competències com immigració, policia, seguretat privada, presons, justícia... Competències pendents de transferir i de les quals «no es parla». «No són assumptes menors», ha recordat el diputat del Pi, Josep Melià, al conseller de presidència, Marc Pons: «D’uns partits que van plens d’igualtat i de complir lleis, cal recordar-los que fa 8 anys que incompleixen l’Estatut», ha afegit.

 

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Regim, fa mes de 8 anys

Sense règim fiscal convé acumular totes les transferències, jo vull les dues coses, però nomès les transferències...

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente