nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

Un centenar de persones celebren davant el Parlament la derogació de la Llei de Símbols

Prop d'un centenar de persones s'ha congregat aquest dimarts a les portes del Parlament per celebrar la derogació de la Llei de Símbols –que prohibia la utilització de qualsevol símbol considerat no oficial en els edificis públics de la Comunitat Autònoma– que s'ha aprovat durant l'horabaixa a la Cambra autonòmica.

Al tancament de la sessió plenària, els congregats, que enarboraven la bandera quadribarrada i que mostraven la seva satisfacció per la decisió presa en l'hemicicle per mitjà de crits i càntics, s'han mesclat amb els diputats que sortien de la Cambra.

Així, mentre els membres de la banda de música amenitzaven la trobada, la presidenta del Govern, Francina Armengol, el conseller de Treball, Iago Negueruela, així com la consellera de Serveis Socials, Fina Santiago, departien amb els assistents a la celebració.

El Parlament ha aprovat aquest dimarts en sessió plenària el Projecte de Llei mitjançant el qual s'ha derogat la Llei de Símbols amb els vots de PSIB, MÉS, Podem i el PI, a favor (36), i l'abstenció dels dos diputats del Grup Mixt pertanyents a Ciutadans (C's). El Grup Popular, per la seva banda, ha abandonat l'hemicicle abans de la votació.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per HEM VENÇUT, fa mes de 8 anys

Entre tots, pares, mares, alumnes, professors, sindicats, patronals, hem enderrocat la feixistarra dictadura ePPañyolista dels TILibans d'en talibauzán.
HEM VENÇUT

Valoració:0menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

O ara "pueblerino" és un insult?
Idò jo n'estic ben orgullós. Els teus 4 padrins difícilment devien xerrar català de Mallorca, ja que tots ells eren nascuts a Londres capital, a no ser que també fossin "pueblerinos".
Els qui varen prometre acabar amb l'atur del Pacte II varen ser els teus amics peperos, no t 'inventis coses, mentider.
Me jugaria la paga mensual que m'envia n'Artur Mas que ni tens un puta padrí mallorquí, ni saps xerrar res més que no sigui espanyol ranci.
I te veig moooolt nerviós, beneitet cagarrul.lo, saps que els trobaràs de llargs aquests 4 anys.

Valoració:0menosmas
Per josni, fa mes de 8 anys

gobernar nosee, pero payasadas y tonterias por desgracia 4años si que vamos a tener

Valoració:0menosmas
Per Ja ho sabem, fa mes de 8 anys

Si balla na Soraya està molt bén fet. Si ballen els del Govern, son uns penjats i uns beneits.

Valoració:5menosmas
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

@Goriet

Claro que había paro, tontolaba, pero los de la foto tenían que entrar a arreglarlo, no a hacer el puto ridículo en mitad de la calle.
Y no, no hablo catalán, hablo mallorquín como mis cuatro abuelos, lo hablo cuando quiero y salo porque me sale de los santos cojones.
El catalán lo escribo bastante bien. Creo que a mi nivel lo llaman ahora C2, hasta que los cretinos entrantes lo cambien otra vez como medida de urgentísima necesidad.

Bobalicón pueblerino.

Valoració:0menosmas
Per abundio, fa mes de 8 anys

Quina vergonya.....
Estic a favor de la derogació o canvi d'aquesta llei però quin ridicul que fan.
Semblen en Chavez quan sortia a fer discursos al seu programa de televisió setmanal amb els ministres que feien de palmeros amb el xandall de la República Bolivariana.

Aquesta genteta hauria d'aprendre a sebre estar, que tenen un càrrec que ens representa tots i ens mereixem que no facin el coll.. en públic

Valoració:-1menosmas
Per Nito, fa mes de 8 anys

En Jarabo parla un català infecte com la majoria dels parlamentaris de Podemos i del PSOE. Una cosa és que facin un intent lloable de parlar-lo i una altra que el parlin correctament. El catanyol no és català.

Valoració:4menosmas
Per Continuant, fa mes de 8 anys

Home, Goriet! Ha perdut moltíssim amb aquest canvi de Govern i així com se´l veu...

Valoració:6menosmas
Per Goriet, fa mes de 8 anys

Na Biotontina està fatal. Se veu que la sabonera de ràbia no combina bé amb els rebentats de Soberano.
Quan en Bausssssà i els seus feien lleis anti-llacets, no hi havia atur?
Lo de l'article salat "tan nuestro", antològic, Bio. Tu, que no saps dir ni bon dia en català. Genial.
I només han fet començar, aquests 4 anys taaaaaaan llargs per segons qui.

Valoració:12menosmas
Per @ Myotragus, fa mes de 8 anys

Perdona, però en jarabo parla Català i s´esforça per fer-ho millor cada dia. És més important l´actitut que el domini, ja que per aqui en hi ha que saben escriure en Català , però que en canvi l´odien i odien a tots els que el parlen.

Valoració:11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente