algo de nubes
  • Màx: 13.22°
  • Mín: 7.77°
13°

Podem no donarà suport a cap punt de la moció del PP sobre la taxa turística

Podem no donarà suport cap punt de la moció del PP sobre la taxa turística. Membres de Podem en una imatge d'arxiu. | Arxiu UH

La portaveu parlamentària de Podem, Laura Camargo, ha revelat aquest dilluns que el seu grup no donarà suport a cap punt de la moció del PP sobre l'impost turístic, malgrat que els populars els hagin demanat el seu vot a favor per demostrar que «el seu discurs no està buit».

«No s'entendria un altre vot», ha dit la portaveu del PP al Parlament, Margalida Prohens, que ha reclamat a Podem que doni suport al punt de la seva moció perquè els residents a Balears no hagin de pagar l'anomenada ecotaxa.

«Fem una crida a Podem a què sigui coherent amb el discurs d'aquestes setmanes» perquè, així, els residents no pateixin els efectes d'aquest impost. «No vota amb el PP, sinó amb el poble», ha declarat.

No obstant això, en roda de premsa posterior, Camargo ha assegurat que no «votaran amb el PP». «Sabem molt bé què vol fer el PP amb aquesta moció i no hi votarem a favor».

A més, Camargo ha exemplificat que «quan me'n vaig a Artà i m'hi qued a dormir també faig turisme, encara que sigui d'interior», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Biodramina, fa mes de 8 anys

No me jodas?!.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente