algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.91°
15°

El Govern vol una llei d'educació pròpia per a les Balears

El Govern balear vol negociar una llei d'educació pròpia de les Illes Balears que ha de tenir «l'acord de tothom», i que comptarà amb un «gran pacte educatiu social i polític», segons ha anunciat aques divendres el portaveu de l'executiu, Marc Pons.

El calendari contempla que durant aquesta legislatura s'aconsegueixi el pacte educatiu i que, per a la propera, sigui possible la llei, «ambició» de l'executiu actual.

En qualsevol cas, el Govern és «conscient de les dificultats» per a aconseguir aquest «consens ampli» en el camp educatiu.

Precisament el Consell de Govern ha realitzat la reflexió quan es compleixen dos anys de la multitudinària manifestació que es va celebrar a Palma en defensa de l'educació pública de qualitat i en contra del decret del TIL (Tractament Integrat de Llengües).

En aquest temps, ha repassat el portaveu, la vaga en el sector educatiu ha estat desconvocada, el TIL ha estat «enterrat», la propera setmana serà derogada la Llei de Símbols i l'executiu ha mostrat el seu rebuig explícita la LOMQE.

En la seva aposta per a la millora de l'ensenyament públic, el Govern ha augmentat en 12 el nombre d'inspectors, s'ha donat ordre que es substitueixin de forma «immediata» els professors que estan de baixa, i en aquest curs escolar ja hi ha 374 professors més fent feina que durant la legislatura passada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per R.Tafona, fa mes de 8 anys

És normal, com a mínim per a reparar el que han malmés els peperos en tants anys de dictadura.

Les Balears no són Escanya!

Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente