algo de nubes
  • Màx: 18.8°
  • Mín: 8.69°
17°

El PSIB calcula que més del 80% dels ciutadans es podran beneficiar de la tarifa plana de 30 euros per volar entre illes

Pilar Costa insisteix en el fet que la tarifa plana de 30 € serà una bona iniciativa i se segueix fent feina per implantar-la

El PSIB calcula que més del 80% dels ciutadans es podran beneficiar de la tarifa plana de 30 euros per volar entre illes. | Thierry Caro

La reunió de seguiment dels Acords Pel Canvi ha profunditzat avui en la tarifa plana de 30 euros per als vols entre illes. Segons ha explicat la portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, es calcula que aquesta mesura pugui beneficiar al 80% dels ciutadans i ciutadanes que usen el transport aeri entre illes.

Costa ha explicat que durant la trobada, el Director General de Ports i Aeroports, Xavier Ramis, ha explicat les converses i els informes que es tenen amb el Govern d'Espanya sobre la possibilitat d'implantar una tarifa plana de 30 € per als vols inter insulars.

En concret, la portaveu socialista ha dit que «el director general ens ha donat a conèixer un informe de la passada legislatura i en el qual el govern central, des d'un punt de vista tècnic i jurídic, no posava cap impediment a l'existència d'una tarifa plana, deixant de banda la despesa que això pugui suposar per al Govern d'Espanya».

Per això, Costa ha defensat que «la tarifa plana serà una bona iniciativa i seguirem fent feina perquè es pugui fer realitat l'abans possible».

Finalment, a la reunió de seguiment dels Acords pel Canvi també s'ha parlat de territori, on el Director General d'Ordenació del Territori, Luis Antonio Corral, ha explicat les tasques que s'estan fent, en compliment de l'acord de governabilitat, «de revisar tots aquells articles o normes que en època del PP varen desregular el tema territorial i urbanístic i que res tenien a veure amb l'urbanisme, com la Llei Agrària, la Llei de Mines o la Llei Turística».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macia, fa mes de 8 anys

Tanmateix.
No se a on miras, tenc es meu fill que estudia a Bcn, i t,assegur que amb Ryanair poques vegades a pagat mes de 25€.per anar i tornar.
Per exemple dijous que ve, vaig a veure,l, i anar i tornar no arriba ni a 19€

Valoració:0menosmas
Per tanmateix, fa mes de 8 anys

@Macià
On trobes vols a 20€ per anar i tornar a Barcelona? Jo faig aquesta ruta des de fa molts d'anys, i recentment no trob res per davall de 55€ (volant en dimecres, ja que en altres dies fàcilment te'n vas a 70€)

Valoració:0menosmas
Per Homonet, fa mes de 8 anys

Tanta igualtat i tanta Constitució... jo voldria que tots poguéssim anar per tot arreu... no paga el Gobierno les autopistes, autovies i nacionals? perquè no la mos ha de pagar a noltros?

Valoració:1menosmas
Per Calaconi, fa mes de 8 anys

20€ a barcelona??, depen moltissim de s,hora i de,s dia. A mi me pareix que una tarifa plana es molt bona idea per no dependre de moments ni de horaris.

Valoració:0menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

Anar i venir de Palma a Eivissa per 60€, quan pots anar i venir de Palma a Barcelona per manco de 20€, trob que no té massa sentit.

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente