algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
15°

Assemblea de Docents: «No desconvocam la vaga. Cal seguir negociant»

Com ja s'esperava, els membres de l'Assemblea de Docents reunits aquest dimarts vespre han decidit mantenir convocada la vaga. En una reunió que s'ha allargat més de dues hores, a la qual hi han participat més de 200 docents, s'ha votat en contra d'acceptar la darrera proposta presentada per la Conselleria d'Educació, ja que han considerat que «és exactament igual a l'anterior».

Guillem Barceló, portaveu de l'Assemblea de Docents, que s'ha mostrat molt satisfet per l'alta participació en l'assemblea de dimarts vespre, ha declarat a dBalears que hi ha hagut consens «en que no es donen les condicions necessàries per desconvocar la vaga, ja que queden molts de punts en que des de la Conselleria no s'ha concretat res».

Barceló ha explicat que es va fer «un repàs de tots i cada un dels punts en litigi, en què ha cedit la Conselleria i en què ha cedit l'Assemblea» però en algunes matèries hi ha hagut «poca concreció» per part de la Conselleria i ha posat com exemple positiu

l'acord amb la qüestió de la substitució de baixes. En canvi, pel que fa a la recuperació d'alguns complements retirats i a les ràtios, l'Assemblea troba que la Conselleria s'ha mogut poc, de fet Barceló explica que el proper curs començarà amb algunes classes d'infantil amb 28 o 29 alumnes.

Guillem Barceló ha informat que els acords de l'Assemblea són continuar negociant i demanar una reunió amb el PSOE. El portaveu dels docents ha conclòs que «no tirarem la tovallola, continuarem negociant fins que arribem a un acord»

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per bartomeu b, fa mes de 8 anys

No sabia això que ha destapat en Bonet. És molt fort.

És vergonyós que el comitè de vaga de l'assemblea expulsi gent de l'assemblea perquè no pensen com ells.
Heu perdut el paner?

Vull explicacions del comitè de vaga ja!

Valoració:2menosmas
Per pancuit, fa mes de 8 anys

Perdona, rei, peró la prepotencia te aquestes coses. Entre decret i decret sense escoltar ningú, Bauzá encara va tenir els sants co...de desafiar a docents, pares i alumnes diguent que si no les agradava, es presentassin a les próximes el.leccions (per tombar-lo, obviament). Dons mira, l´han tombat.

Valoració:2menosmas
Per emigrante, fa mes de 8 anys

Escribe @ Bernat Montserrat:
"La lluita dels docents no era, exclusivament, per treure Bauzá del Govern, sinó ..."
O sea que uno de los fines era voltear a Bauzá.
Usaron una herramienta democrática, como la huelga para fines políticos.
Utilizaron los educandos para desestabilizar al gobierno balear.
Tarde pero lo admiten.

Valoració:1menosmas
Per Embafat, fa mes de 8 anys

Ja me fa oi xerrar de l'assemblea. M'embafa soberanament!

Valoració:-2menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

Pero digo yo, que pinta en primera linea el doble de Valle Inclán.....

Valoració:0menosmas
Per batomeu b., fa mes de 8 anys

Tot el meu suport a n'en Bernat. No ho sabia, això.

En lloc de posar vots negatius, trob que heu de contraargumentar.

No trobau?

Valoració:0menosmas
Per B Bonet, fa mes de 8 anys

El Parlament, diu aquest?

El comitè de vaga va expulsar ANPE de l'Assemblea en una mostra de sectarisme insòlit.

Veig que els parlaments que li agraden a n'en Bernat Montserrat són els soviètics.

Bernat: encara que no t'agradi, ANPE representa molt més els docents que l'Assamblea pel simple fet que ens hem presentat a les eleccions per representar el col'lectiu.

Però ja s'ha vist que no t'agrada el model socialdemòcrata i que prefereixes el soviètic sectari.

Sincerament, els sectaris em feis fàstic!

Valoració:5menosmas
Per Joan, fa mes de 8 anys

Un cop acabada sa part política de sa vaga, en Bauzá ja no hi és, es TIL ja no hi és. Surt sa veritat i els vertaders motius de la vaga, el temps dóna sa raó.

A veure com ho feis aquest cop per posar els pares de part vostre, ara ens toca riure a noltros, que mai vos vàrem creure.

Docents que vàreu enganar a molta gent manipulant la informació amb allò de "Ho feim pels vostres fills", no, ho feis pels vostres diners i pels vostres privilegis.

Valoració:2menosmas
Per RESISTENCIA ANTIESPAÑOLA, fa mes de 8 anys

Comunicat de la Resistència Antiespañola :

Aquest any la celebració de la Diada Nacional de Catalunya es presenta amb un caràcter si cap més especial a causa de les circumstàncies extraordinàries derivades de la seva coincidència amb la convocatòria d'unes Eleccions Catalanes que es perfilen com a transcendentals per l'esdevenir del Poble Català.

En les properes dates , després de la Diada, comença la campanya electoral per a uns comicis que poden marcar un abans i un després en la política i la societat catalana.
La Diada, serà una vegada més, un temps de celebració i de reafirmació dels sentiments i esperances d'una Nació , que no es resigna a ser moneda de canvi , que no vol seguir sent manejada com una titella pels quals manegen els fils del poder des de l'estat central, i que fan i desfan al seu antull, sotmetent als pobles a les arbitrarietats més indignants amb tal de seguir en la poltrona i dominar als quals no pensen com ells.

La campanya electoral vindrà després de la Diada , i sens dubte assistirem a noves exhibicions del joc brut al que ens tenen acostumats des dels estrats del poder imperialista espanyol. En dates recents , hem tornat a veure aquesta capacitat de manipulació per part dels partits polítics i altres estaments espanyols, mitjans de comunicació ( ràdio, premsa, tv, tertúlies, etc. ) que han contribuït a crear un clima advers enfront de les formacions que estan a favor de la Independència de Catalunya.
Una vegada més , la maquinària de poder estatal, ( polítics, jutges, policia, etc. ) s'han posat en comú precisament en portes d'unes eleccions, per intentar enfonsar a formacions com a CDC , amb la manida acusació de practicar la corrupció. L'objectiu d'aquestes maniobres , no és un altre que el de desprestigiar a la causa independentista , i que la població doni l'esquena a l'opció de la llibertat que es defensa des de formacions com a CDC .
El que hauria de fer l'estat espanyol és ocupar-se de netejar la seva pròpia corrución , que té en quantitats escandaloses ( com els casos encara sense resoldre del psoe, pp, etc. ) .
El Poble Català no ha de deixar-se manipular per aquestes argúcies pròpies d'un estat corrupte, mafiós i imperialista com l'espanyol , i es presenta un moment decisiu per sacsejar-se d'una vegada per sempre el jou espanyol .

Fem des de la Resistència una Crida a la Mobilització General del Poble Català , per seguir el camí cap a la llibertat . El 27- S , la Nació Catalana es fuega una mica més que el seu futur : es juga el seu orgull, el seu caràcter propi identitari, la seva capacitat de créixer en un marc social i polític nou que permeti a Catalunya desenvolupar-se en un nou marc jurídic i polític , creant consensos que permetin aconseguir metes per a Catalunya dins del projecte europeu.

Són dates decisives , i el poble té la paraula per decidir entre llibertat o submissió , entre obrir nous horitzons , o seguir en el ja conegut , sent com fins ara , simples peons de l'estat espanyol.

De guanyar l'opció espanyolista , Catalunya seguiria condemnada, una vegada més , a la irrellevància política i social en el context europeu i internacional. Demanem doncs, el vot a les formacions que defensen el Sí a la Independència , que és decididament , un Sí a la llibertat.

Pobles i Nacions !! Avanci !!

No us rendiu , continueu amb entusiasme i fortalesa la heróica lluita per la llibertat !!

Valoració:-7menosmas
Per Miquel, fa mes de 8 anys

Ara que hi ha qui volien que hi hagues al govern, i tampoc va be?

Els alumnes encantats de la vaga, per molts d'ells es una festa no tenir escola.

Vaja exemple!!! primer de tot sou EDUCADORS!!!!!

(Diu poc del esducadors que tenim que no sapiguen "educar" als politics)

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente