algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

El Govern obligat a seguir concertant les escoles de l'Opus

El Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) ha anul·lat avui la suspensió del pagament de les nòmines i despeses de funcionament des de tercer a sisè de Primària a les escoles del Parc Bit, un dels punts de la resolució per la qual el Govern va anul·lar al juliol el concert educatiu dels centres Aixa i Llaüt.

La sala del Contenciós-Administratiu del TSJIB ha dictat avui una interlocutòria en què estima la petició de les associacions de pares dels dos col·legis d'una mesura cautelar que suspengués la decisió del Govern de cancel·lar des de l'1 de setembre el pagament de les nòmines i despeses.

Així doncs el tribunal suspèn aquesta resolució del Govern i haurà de seguir abonant les nòmines i les despeses dels dos centres de l'Opus del Parc Bit de Palma.

A més d'anul·lar la cancel·lació de pagaments que va ordenar el Govern a partir de l'1 de setembre, la sala del Contenciós-Administratiu també ha acordat imposar els costos processals d'aquest incident a la part demandada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per I doncs, fa mes de 8 anys

A Osca els opusiàns, ténen una espècie de sanctuari que s´anomena Torreciudad i que, segóns conten les gents de per allà, per a la seva construcció lograren terrenys a bon preus, però a basse d´extorsionar als propietaris. Això almenys va sortir a un reportatge de Jordi Evole.

Valoració:1menosmas
Per Biel, fa mes de 8 anys

No m'agrada gens. El cristianisme és una relgió, però l'OPUS pot ser cosiderat una secta segons molts experts. Les escoles pagades per tots tenen que ser aconfesionals a un estat laic com el nostre.

Valoració:3menosmas
Per Pere, fa mes de 8 anys

A mi el que no em fa gens de gràcia és que vagi un sol cèntim meu cap a qualsevol cosa relacionada amb la inmersio catalufa

Valoració:0menosmas
Per anticatalufet, fa mes de 8 anys

De sentido común, y a los carcas que van de progres que les den.

Valoració:-4menosmas
Per Nolis, fa mes de 8 anys

A mi el que no em fa gens de gràcia és que vagi un sol cèntim meu cap a qualsevol cosa relacionada amb la religió.

Valoració:3menosmas
Per joan, fa mes de 8 anys

los colegios del parc bit no discriminan a nadie, ven a verlos y lo verás
admiten a quien lo solicita
primero hay que informarse antes de hablar
gracias

Valoració:-6menosmas
Per Tià, fa mes de 8 anys

Guillem,

Moltes de gràcies per l'explicació.

Valoració:2menosmas
Per Mucius Scævola, fa mes de 8 anys

¿Pero no habíamos quedado en que los niños y las niñas pueden tener dos padres o dos madres y que eso es igualdad pura?
Pues con las clases, lo mismo.

Valoració:-3menosmas
Per Eduardo, fa mes de 8 anys

"Sac de gemecs" tendrías que visitar los colegios, si lo único que te preocupa es esto.... No hay motivo para que estés preocupado... Recuerda que quien concede las plazas es educación y los criterios de admisión son los mismos que los de cualquier otro colegio. Si te interesa una plaza solo tienes que pedirla en el próximo plazo. Te aseguro que no se discrimina a ningún niño por ninguna de estas causas que tu has mencionado. Si consigues vencer tus prejuicios ven a verlo y te sorprendera gratamente.
I doncs. Empapate un poco de constitución y leyes de educación y te quedaras sin argumentos. Y ya de paso consulta un diccionario y distinguiras entre segregación y diferenciación.
Un saludo.

Valoració:-12menosmas
Per Sac de gemecs, fa mes de 8 anys

Idò que se preparin per al curs que ve. Perquè si no tenen immigrants, ni minories ètniques, ni fills de no casats, ni tot això, el concert, no tenim per què pagar-lo els altres que sí tenim de companys a tots aquests col·lectius. Les elits que se les paguin cada un.

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente