algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Anonymous 'ataca' la web del Bisbat de Mallorca

Aquest dimarts a la nit l'organització Anonymous ha duit a terme una acció contra la web del Bisbat de Mallorca. L'atac ha consistit en l'enviament massiu de correus des de l'adreça del mateix Bisbat a la gran majoria dels contactes. 

L'escrit diu: «Som 'La Nueve' d'Anonymous i ens hem apoderat de les comunicacions dels seus pastors a través del Bisbat de Mallorca. Aquest correu és prova fefaent de la nostra existència, omniscient i totpoderosa com la del vostre Senyor. Encara mortal, a semblança vostra. No ens agraden els aires de superioritat que es porten alguns».

El comunicat seguia explicant: «Ens posem en contacte amb vostès en representació de la Ira social que segueix enfortint cada dia que arriba a la seva fi sense que hàgim superat els valors culturals d'èpoques passades en què la humanitat considerava que la Terra era plana i el centre de tot l'Univers. Malgrat els nostres avenços per alliberar-nos dels mites durant segles, els seus segueixen imposant la seva doctrina i afectant en la vida individual d'éssers humans que, històricament, ja haurien d'haver assolit la majoria d'edat per pensar i decidir per si mateixos, com de facto ho fan, fins a topar-se amb les imposicions de l'Església i l'Estat, avui germans però originàriament rivals».

La missiva concloïa amb una clara referència a la petició de presó per a les sis persones que varen entrar a l'església de Sant Miquel de Palma el febrer de 2014: «4 anys de presó per a cada un d'ells! Si haguéssim de comptar totes les vegades que l'Església s'ha ficat en la vida privada de la gent no ja manifestant, sinó imposant la seva visió, ompliríem les presons d'ovelles. Però nosaltres som més compassius».

Segons fonts del mateix Bisbat l'atac va ser descobert molt ràpidament i la web ja torna a funcionar normalment.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Escandalitzat, fa mes de 8 anys

Això és el perdó que predica l´Església? I de què anam?
Les esglésies cada vegada més buides. Ja no convencen ningú...

Més valdria que es posassin una roda de molí al coll i es tirassin a l´aigua, diu l´evangeli, no?

Valoració:1menosmas
Per Roderic, fa mes de 8 anys

Segurament el bisbat ja haurà presentat la denúncia corresponent per aquest fet. Tanmateix aquesta acció és estèril, perquè no beneficia gens les persones que estan encausades pels fets esdevinguts a la parròquia de Sant Miquel.

Valoració:4menosmas
Per Marianna, fa mes de 8 anys

Si enlloc de demanar un total de 26 anys de presó per a les feministes, el Bisbat de Mallorca es dedicàs a preparar allotjament, aliments, roba, medicaments i tots els articles de primera necessitat que els faràn falta als refugiats quan arribin, estic bén segura de que els Anònims no haurien fet rès a la seva pàgina web.

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente