nubes dispersas
  • Màx: 19.36°
  • Mín: 13.93°
19°

Demanen la dimissió de Francisca Bauzà, regidora del PP de Vilafranca

El portaveu de la campanya 'Mallorca Sense Sang', Guillermo Amengual, ha condemnat les paraules de la regidora Francisca Bauzá davant els mitjans de comunicació estatals. En concret la regidora va dir: «Jo duc els meus fills on vull», davant les critiques dels manifestants antitaurins de dijous passat dia 6 d'agost a l'última cursa de braus de la ciutat, a la qual es va incomplir la llei i els menors varen tornar a accedir a la plaça de toros, un fet que ja ha estat denunciat per ASSAIB i 'Mallorca Sense Sang'.

«Aquesta és la classe de polítics que no han de representar els ciutadans», assegura Amengual en un comunicat. La regidora de «cultura» se'n fot de la llei i menysprea la recomanació de l'ONU que demana allunyar els infants la tauromàquia. Com que l'entrada de menors és il·legal demanen el cessament o la dimissió de forma immediata. «Es veu que les lleis no són iguals per a tots i per al lobby taurí tot val per d'intentar salvar la mal anomenada festa nacional que a Mallorca està en vies d'extinció», declara el portaveu de la campanya Mallorca Sense Sang.

Amengual exigeix a l'ajuntament de Palma la màxima sanció (10.000 euros) per a l'empresari taurí de la correguda de bous de dijous passat ja que és reincident. «Exigim la màxima sanció ja que aquest empresari porta diversos anys infringint la llei i aquest és un fet molt greu», declara Amengual.

La campanya Mallorca Sense Sang, formada per AnimaNaturalis i CAS International, neix el 2014 amb l'objectiu de prohibir les curses de braus a l'illa. Ja compta amb més de 130.000 signatures a favor de l'abolició de la tauromàquia a Mallorca, i 20 municipis declarats com antitaurins, que demanen al Parlament l'abolició de la tauromàquia a Balears.

Declaracions Francisca Bauzá: http://www.telecinco.es/informativos/sociedad/toros-Palma_de_Mallorca-antitaurinos_2_2031780012.html

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per bernadet, fa mes de 8 anys

Hauria de seguir les tradicions mallorquines. Com és ara, endur-se els fills a veure les matances. Tallar el coll a un porc. dessagnar-lo de viu en viu, veure com poteja i gruny desesperat..., i gaudir de l'aroma de les butzes i la merda quan li xapen la panxa.
Home... No és una visió gaire poètica, ho reconec. Però és tan nostra!

Valoració:-3menosmas
Per foner, fa mes de 8 anys

Per sa foto, sabeu si aquesta dona es retrassada?

Valoració:-7menosmas
Per Major King, fa mes de 8 anys

Ja se veu que molt inteligent no deu ser.

Valoració:9menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Si ja una LLEI QUE PROHIBEIX PORTA CRIATURES A LES CORRIDAS DE TOROS .. Sa de fer cumplir la LLEI La Policia a de entrar i fe treura les criatures i posar multes qui sa salta la llei ...Con a Catalunya ja algun Politic que vol Eliminar els noms del Borbons dels Carrers de Barcelona NO .. Primer cal ELIMINASR LA MONARQUIA ESPAÑOLA Es una tonteria Eliminar noms dels Borbons i te deixes la Monarquia ques un enorme Gasto Públic molt gran Es una Tonteria un fallo ELIMINAR LES CORRIDAS DE TOROS A CATALUNYA .. i no volguer ELIMINAR ELS CORRABOUS ... Cuan sa fa algu sa de fer be ho no comença SI ESTA PROHIBIDO PORTAR CRIATURAS A LAS CORRIDAS DE TOROS Cal EL GOVERN ESPAÑOL ,, EL BALEAR El que sigui faixi cumplir la llei faixi treura els menors y multi be als pares .

Valoració:5menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa mes de 8 anys

I aquesta és la regidora de cultura? O d'agricultura?

Valoració:14menosmas
Per J. Lladó, fa mes de 8 anys

Aquesta cincuentona està dins es meu target. Dues fregadetes i dos crits des meus i s'estimaria més fer-se d'ERC que tornar als toros

Valoració:6menosmas
Per Josep Pagès i Canaleta de CARDEDEU, fa mes de 8 anys

Aqui el problema no es nomers quels nens i nenes criatures baixin a les Corrides de Toros AQUI CAL PROHIBIR LES CORRIDES DE TOROS a Tot España i a Catalunya cal PROHIBIR ELS CRUELS CORRABOUS Tambe al PAIS VALENCIÁ ... .. LAS CORRIDAS DE TOROS ... NI ES ARTE NI ES CULTURA Es Crueldad ..

Valoració:18menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente