algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Els socialistes volen derogar la llei de protecció a la maternitat del PP

La diputada Silvia Cano ha manifestat que suposaria «el compliment d'un compromís electoral acabar amb aquesta llei que nega els drets de les dones»

Després de fer-se públic que el Govern de les Illes Balears està treballant en la derogació de la Llei de Protecció de la Dona Embarassada, la diputada del Grup Parlamentari Socialista Silvia Cano ha mostrat la seva postura a favor de derogar aquesta «llei ideològica» que va fer el PP.
 
Cano ha recordat que es tracta d'una llei que «parteix de pressuposts ideològics negacionistes de la llibertat de les dones i els seus drets sexuals i reproductius i que no afegeix ni un sol recurs social de més per a les dones en situació de dificultat econòmica i social».
 
Davant d'aquesta norma «carregada d'ideologia», els socialistes aposten per un marc diferent que garanteixi el compliment de tots els preceptes de la Llei de Salut Sexual i Reproductiva i de la Interrupció Voluntària de l'Embaràs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Eufemisme, fa mes de 8 anys

Protecció a la maternitat? Més aviat condemna a la dona, i també als fills, per ser una fàbrica de fills no desitjats, amb l´agravant de nascuts a una nació empobrida i tirànica.

Valoració:2menosmas
Per pepeta, fa mes de 8 anys

Això és el que han de fer, derogar i modificar tots els fets i lleis ideològics que ens han deixat aquests corruptes.

També ho han de recuperar les televisions catalanes que ens robaren.
Ho estam esperant els votants.

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente