muy nuboso
  • Màx: 17.22°
  • Mín: 11.1°
17°

Matas i set polítics i empresaris més, citats a declarar per l’adjudicació de Son Espases

Hospital de Son Espases. | Arxiu UH

El jutge d'Instrucció número 3 de Palma, José Castro, ha dictat una interlocutòria d'admissió de la querella presentada per la Fiscalia Anticorrupció dels suposats delictes de prevaricació continuada, falsedat documental i frau a l'administració pública en l'adjudicació de l'Hospital de Son Espases.

Així, acorda citar a declarar com a imputats l'expresident del Govern de les Balears Jaume Matas i l'empresari Juan Miquel Villar Mir, propietari d'OHL. També són citats l'exconsellera de Salut i Consum Ana María Castillo i l'exdirector general de l'Ibsalut Joaquín Beltrán, l'1 de setembre.

A més, l'exgerent del PP Fernando Areal, el director d'Hospitals d'OHL, José Magán, l'administrador de Global PM, Jesús Peinado, i l'assessor jurídic de Global PM, Luis Pinya, els dies 16,17 i 18 de setembre.



Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per "Castella mos roba", fa mes de 8 anys

Diu:
"Fiscalia Anticorrupció dels suposats delictes de prevaricació continuada, falsedat documental i frau a l'administració pública"

Quina cosa se pot entendre per "corrupció"?

Delictes de prevaricació? Prevericar només ho poden fer determinats càrrecs, i més mai se pot demostrar, se pot considerar que aquests fiscal i jutge tenen distinta ideologia política i ès una persecució i els durien a una txeca si estigués permet.

I això de frau també ès opinió, n'Antich se gastà més del doble o del triple del pressupost inicial.

Valoració:0menosmas
Per Clar i llampant, fa mes de 8 anys

Això no s´entén. Com una persona que ha delinquit tant com en Matas estigui a lloure mentre que d´altres persones compleixin penes a la presó.
Què esperen? Que prescrigui i ens facin pam-i-pipa davant el nas.
Llavors s´estranyen que hi hagi persones que agafin la justícia per la seva mà i hi hagi desastres? Qui ho propicia?

Valoració:7menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente