algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Solidaritat i ecologia s'uneixen per donar impuls al Comerç Just

Imatge del sopar solidari de 2014 organitzat per S'altra Senalla | Font: S'altra Senalla

El comerç just agafa cada vegada més volada i a Mallorca en bona part és gràcies a S'Altra Senalla, botiga de comerç just que fa més de 20 anys que lluita per conscienciar la societat sobre la importància d'un consum responsable amb els productors d'allò que adquirim. Però un projecte de caràcter social no ho té bo de fer per tirar endavant sense l'ajut dels ciutadans i és per això que organitzen diverses activitats per continuar garantint la viabilitat econòmica del projecte. Un dels actes que han programat és la segona edició del seu 'Pamboli a la Fresca Solidari', que serà aquest divendres 3 de juliol al parc de Sa Riera.

Una de les persones organitzadores de l'esdeveniment, Catalina Mas, explica que enguany és el segon que duen a terme el sopar solidari: «L'any passat fèiem 20 anys i per celebrar-ho vàrem muntar el primer sopar. Com que vam quedar molt contents de l'experiència, enguany repetim». Un dels aspectes que fa interessant l'esdeveniment és que tots els productes són ecològics, perquè, segons Mas, «és la manera de ser coherents amb els criteris de comerç just». De fet, tots els productes que s'hi oferiran, des de tomàtigues fins al vi, són de producció local i es poden trobar regularment a la botiga de S'Altra Senalla. En concret, el productor del pa és alhora consumidor i proveïdor de la botiga; es tracta d'una experiència de col·laboració entre els dos projectes. El forn Pane Nostro compra part de la matèria primera (per exemple el sucre) a S'Altra Senalla i després la botiga ofereix el producte ja elaborat als clients.

Catalina Mas explica que esperen la participació d'unes 150 persones en aquesta segona edició del 'Pamboli a la Fresca Solidari' i anima tots aquells que vulguin assistir-hi que s'hi inscriguin i recorda que tenen de termini fins el dia abans, és a dir, dijous dia 2 de juliol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.