nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

UOB discrepa de l'STEI i s'oposa a desconvocar la vaga indefinida

Imatge d'un dels primers dies de de la vaga indefinida el setembre de 2013. | Teresa Ayuga

El sindicat d’ensenyament UOB ha emès aquest dilluns un comunicat en el qual manifesta el desacord amb l'STEI després que aquest hagi anunciat que es planteja desconvocar la vaga indefinida dels docents.

Des de UOB asseguren que «les declaracions d'intencions dels partits que estan en disposició de formar govern, tot i que es poden considerar positives, encara no s'han traduït en fets», i consideren que «seria una greu irresponsabilitat perdre tota capacitat de pressió a l'hora de negociar la taula reivindicativa».

El sindicat ha volgut manifestar que «no oblidar que les promeses electorals, a l'hora de la veritat, queden sense complir més vegades de les que tots voldríem». Pel que fa a les mesures que anuncien els partits que pacten el futur govern, diuen, «caldrà veure com es materialitzen les que depenen d'inversions econòmiques, com l'augment del pressupost educatiu i la supressió de les retallades, o com es resol l'oposició a la LOMQE».

Per últim, el sindicat ha volgut recordar que «cal tenir present que seria un fet absolutament irrellevant que els sindicats STEI i CCOO decidissin desconvocar la vaga pel seu compte, atès que l'Assemblea de Docents manté la seva pròpia convocatòria i aquesta està subjecta a la decisió democràtica dels treballadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per Tolo, fa mes de 8 anys

Ido q la convoquin ells, i per?

Valoració:1menosmas
Per Rusca, fa mes de 8 anys

Senyors del Hobby per la Independència, ja està bé.

Valoració:5menosmas
Per Samarcanda, fa mes de 8 anys

Quin escenari ha canviat? Si els partits d'esquerres ni tan sols han estat capaços de pactar entre ells. Quan governin i demostrin que no tot són paraules, podem parlar de desconvocar la vaga. Si no ho fem així, li donan la raó a en Bauzà , ja que hem de recordar que deia que era una vaga política i no la fèiem per a la qualitat educativa. Jo he secundat tots els dies de vaga i no m'agradaria acabar donar la raó al PP

Valoració:0menosmas
Per Jordi 69, fa mes de 8 anys

És una vergonya que en Jaume Sastre utilitzi el grup de Facebook "Vaga de fam per una educació digna, de qualitat i en català" per insultar l'STEI. Si no record malament molts membres de l'STEI anaren a donar-li suport. En Jaume és molt lliure d'opinar el que vulgui i, fins i tot, d'insultar i calumniar a qui vulgui (som dels que pensen que la llibertat d'expressió és sagrada i no ha de tenir límits) però que ho faci des del seu perfil o de l'UOB i no ha d'utilitzar un grup que es va crear per una acció concreta com fou la vaga de fam.

Valoració:7menosmas
Per miquel jaume, fa mes de 8 anys

Per mamelleta, els de l'STEI. Amb un poc de sort, alguns d'ells (només alguns) saben què és la precarietat laboral. Bé, tots excepte els que hi comanden...

Va venga, els comentaristes a sou els paga ara el PSM?

Valoració:-5menosmas
Per Xaumet, fa mes de 8 anys

Veig als Sastres i Palous molt nerviosos de perdre la mamella.

Valoració:4menosmas
Per miquel jaume, fa mes de 8 anys

Aquí no ha canviat res. Va venga, parlem traicions com Son Espases. I de l'Ecotaxa i del lobby hoteler. Del model turístic i de la precarietat laboral. Dels pactes als despatxos, de desnonaments i de partits d'obediència a Espanya. D'exèrcit, de guarda civil i de repressió.

Quan més aviat ho entengueu millor. El canvi o és a tots els nivells o serà l'alternança de sempre. Ja ho diuen ja, sols el poble salva el poble.

I sinó, temps al temps.

Valoració:0menosmas
Per Un passavolant, fa mes de 8 anys

Només hem de recordar que anar contra el TIL era una de les moltes demandes que ens van fer anar a la vaga. I les ràtio, les hores lectives, els sexennis, les reduccions de plantilles? O és que ara que han guanyat els nostres ja està tot oblidat? La convocatòria s' ha de mantenir fins que no veiem canvis significatius.

Valoració:4menosmas
Per Jaume Miquel, fa mes de 8 anys

Miquel Jaume (Sastre): tu sí que no entens res, si no ets capaç d'entendre que els temps, per sort, han canviat.
Ara no és hora de vagues indefinides.

Valoració:3menosmas
Per miquel jaume, fa mes de 8 anys

Realment, després de quatre anys d'intenses mobilitzacions socials anticapitalistes i al marge de les institucions aquests pesemeros (i "stei"eros) no han entès res.

I aquest que diu de repartir la caixa de resistència... En fi, molt representatiu de la vella política. Anem a carregar-nos tota la feina que hem fet al marge de les institucions i a donar-los de nou tot el poder i la capacitat de decisió als quatre que no n'han fotut ni brot. Tot, perquè la caguin i d'aquí quatre anys tornar a estar igual i que ens agafin amb els calçons baixats.

Que vos quedi ben clar: els moviments socials NO són vostres.

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente