cielo claro
  • Màx: 20°
  • Mín: 13°
15°

Tret de sortida cap al 24-M

Les formacions polítiques han iniciat aquest dijous vespre les campanyes electorals amb la presentació i penjada dels cartells

Amb els resultats de la darrera enquesta electoral del CIS de fons, els partits polítics han donat el tret de sortida cap a unes de les eleccions autonòmiques més convulses i obertes. Les formacions han iniciat aquest dijous vespre les campanyes electorals amb la presentació i penjada dels cartells.

Els candidats del Partit Popular al Govern de les Illes Balears, José Ramón Bauzá, al Consell de Mallorca, Maria Salom i a l'alcaldia de Palma, Marga Durán han duit a terme la «tradicional» penjada simbòlica dels cartells electorals. Han manifestat que ho fan amb «la màxima il·lusió i humilitat i amb l'aval de la feina ben feta». Bauzá ha explicat que «no hem d'oblidar la feina que s'ha fet aquests últims quatre anys perquè és el que ens ha portat a què la situació ara sigui molt millor que la trobada fa quatre anys». Les seves paraules contrasten amb els resultats de l’enquesta publicada aquest dijous pel CIS, en la que s'assegurava que 7 de cada 10 illencs creuen que estan pitjor o igual des que Bauzá entrà al Govern.

Els socialistes han iniciat la campanya electoral amb «força i il·lusió per convèncer a una gran majoria social de classes mitjanes i treballadores per aconseguir el canvi segur». Els candidats del PSIB a la presidència del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, al Consell de Mallorca, Francesc Miralles, i a l'Ajuntament de Palma, José Hila, han desplegat els cartells per donar inici a la campanya electoral que han dit que volen que sigui «neta i útil per a la ciutadania».

MÉS per Mallorca ha escollit el barri des Jonquet per donar l’inici de campanya, el cap de llista al Parlament de les Illes Balears, Biel Barceló ha manifestat que «la majoria social vol el canvi, i a MÉS per Mallorca estam preparats per liderar aquest canvi».

El Pi ha donat el sus a la seva campanya que consideren «decisiva per al futur de les Balears». Aquest partit s’estrena aquestes eleccions, el candidat al Parlament, Jaume Font ha manifestat que «potser aquesta és la darrera oportunitat que tenim per capgirar el futur d’aquesta terra».

Un dels partits que també s’estrena és Podem. Els candidats al Parlament, Alberto Jarabo, al Consell de Mallorca, Jesús Jurado, i a l’Ajuntament de Palma, Miquel Comas, han encetat aquest dijous la campanya cap a les eleccions amb l’aferrada de cartells a la seu de Podem a Palma. Jarabo ha manifestat que comencen la campanya amb molta d’il·lusió i ha incidit que «no farem com altres partits que parlen del canvi segur i que segur que no són el canvi que la ciutadania de Balears necessita».

Ciudadanos ha escollit la Plaça dels Patins per iniciar la seva campanya. El partit de Xavier Pericay, Catalina Serra i Josep Lluís Bauzà han presentat els cartells per les pròximes eleccions juntament amb altres afiliats i simpatitzants. Una altra formació que aquestes eleccions també s’estrena, Guanyem ha començat la campanya amb els lemes «És l’hora de guanyar» i ‬ ‪«‎Units pel canvi‬».


Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 8 anys

yo creo que podríamos hacer una porra, ¿no os parece?
¿Quién se apunta? venga, tolais, que es a coste cero, y no os jugais nada....

Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente