cielo claro
  • Màx: 26°
  • Mín: 20°
25°

MÉS exigeix la dimissió de Riera després de l’informe del Consell Escolar

MÉS ha considerat que la consellera d'Educació, Cultura i Universitats, Núria Riera, haurà de dimitir «si no fa cas» al Consell Escolar. El comunicat arriba després de l’informe públic realitzat pel mateix Consell en el qual es rebutja l'aplicació de la Llei orgànica per la millora de la qualitat educativa (LOMQE) en els cursos de 1r, 3r d'ESO i 1r de batxillerat. En el document es demana l’ajornament de l’aplicació del Decret.

Els econacionalistes han considerat que la consellera no pot gestionar «contra tot i contra tots» i han recordat que la comunitat educativa «no vol TIL, ni LOMQE, vol pacte educatiu i diàleg, dues coses per a les quals el Partit Popular és incompetent». Coincideixen també amb el Consell Escolar en la necessitat d'ajornar la implementació de la LOMQE, ja que «el temps no permet una adequada organització del proper curs».

El diputat Nel Martí ha assenyalat que la votació d'aquest dimecres «posa en evidència la distància entre l'Administració i la comunitat educativa». Segons ha dit, la consellera té dues opcions: «O fa cas al Consell Escolar o hauria de dimitir».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.